Ενδιαφέρον της Νιούκαστλ για Κβαρατσχέλια - Τεράστιο το ποσό που πρέπει να πληρώσει

Βίκτορ Όσιμεν & Κβίτσα Κβαρατσκέλια

i

Βίκτορ Όσιμεν & Κβίτσα Κβαρατσκέλια/©Getty Images

Ενδιαφέρον της Νιούκαστλ για Κβαρατσχέλια - Τεράστιο το ποσό που πρέπει να πληρώσει

Sportal newsroom 15:17 - 18.03.2023

Μεγάλο ενδιαφέρον για τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια έχει δείξει η Νιούκαστλ, η οποία θέλει να δώσει... μεγάλο ποσό για την απόκτησή του.

Η Νιούκαστλ θέλει να κάνει το «μπαμ» με τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια. Για να το κάνει όμως αυτό πρέπει να δώσει υπέρογκο ποσό. 

Όπως αναφέρει το footballinsider οι «καρακάξες» για να τον αποκτήσουν είναι διατεθειμένοι να βγάλουν από τα ταμεία τους περίπου 170 εκατομμύρια, όσο δηλαδή είναι και η ρήτρα του. 

Η Νάπολι το πιθανότερο είναι να κοστολογήσει τον Γεωργιανό φορ με πάνω από εκατό εκατομμύρια, κάτι που είναι αρκετά λογικό για τα τωρινά δεδομένα, αλλά και για τη σεζόν που κάνει ο 22χρονος. Συγκεκριμένα σε όλες τις διοργανώσεις έχει βρει δίχτυα 13 φορές, ενώ έχει μοιράσει και 15 ασίστ. 

Απίστευτοι οπαδοί της Νάπολι: Μετέδωσαν το ματς με την Άιντραχτ σε πετσέτες και εσώρουχα στα σοκάκια του Quartieri Spagnoli (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

10:58 - 16.03.2023

Απίστευτοι οπαδοί της Νάπολι: Μετέδωσαν το ματς με την Άιντραχτ σε πετσέτες και εσώρουχα στα σοκάκια του Quartieri Spagnoli (vid)

Οι οπαδοί της Νάπολι μετέδωσαν τον αγώνα της ομάδας τους απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτη, απευθείας στα σοκάκια του Quartieri Spagnoli, πάνω σε πετσέτες και σεντόνια που κρέμονται για να στεγνώσουν....

Ο Γεωργιανός έχει λατρευτεί από τον κόσμο των «παρτενοπέι» και όχι άδικα. Τον έχουν παρομοιάσει μάλιστα και με τον Ντιέγκο Μαραντόνα, δίνοντάς του το ψευδώνυμο «Κβαραντόνα». Μαζί με τον Βίκτορ Οσίμεν, αλλά και την υπόλοιπη ομάδα ο Κβαρατσχέλια οδηγεί τη Νάπολι στο πρώτο της πρωτάθλημα μετά από το 1987 και την εποχή του Μαραντόνα.

Για τον λόγο αυτό όπως έχει δηλώσει πολλάκις ο ιδιοκτήτης της ιταλικής ομάδας Ντε Λαουρέντι δεν πρόκειται να αφήσει τον Γεωργιανό να αποχωρήσει από τη Νάπολι. 

Ο σύλλογος του ιταλικού νότου εκτός από το πρωτάθλημα, που όπως φαίνεται μοιάζει απίθανο να το χάσει, συνεχίζει και στο Champions League. Η Νάπολι βρίσκεται στους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και θα αντιμετωπίσει μια άλλη ιταλική ομάδα, τη Μίλαν.

Αν περάσει θα έρθει αντιμέτωποι με τον νικητή του ζευγαριού, Ίντερ - Μπενφίκα. Οι διασταυρώσεις αυτές έχουν κάνει τον κόσμο της ομάδας να ονειρεύεται για μια πιθανή συμμετοχή στον τελικό του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία τους και γιατί όχι και την κατάκτηση. 

Tags: