Απίστευτοι οπαδοί της Νάπολι: Μετέδωσαν το ματς με την Άιντραχτ σε πετσέτες και εσώρουχα στα σοκάκια του Quartieri Spagnoli (vid)

Απίστευτοι οπαδοί της Νάπολι: Μετέδωσαν το ματς με την Άιντραχτ σε πετσέτες και εσώρουχα στα σοκάκια του Quartieri Spagnoli (vid)

Κώστας Τόπας 10:58 - 16.03.2023 / Ανανεώθηκε: 10:58 - 16.03.2023

Οι οπαδοί της Νάπολι μετέδωσαν τον αγώνα της ομάδας τους απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτη, απευθείας στα σοκάκια του Quartieri Spagnoli, πάνω σε πετσέτες και σεντόνια που κρέμονται για να στεγνώσουν....

Οι οπαδοί της Νάπολι θέλησαν και γιόρτασαν τη βραδιά του Champions League με μια αξιέπαινη πρωτοβουλία στο Quartieri Spagnoli με τίτλο... «The Laundry Screen». Συγκεκριμένα, μετέδωσαν τον αγώνα της Νάπολι απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, απευθείας στα σοκάκια του Quartieri Spagnoli, πάνω σε πετσέτες, σεντόνια κι εσώρουχα που κρέμονται για να στεγνώσουν....την προβολή του αγώνα σε πετσέτες που δίνουν το εφέ των ρούχων που κρέμονται για να στεγνώσουν.

Οταν καλεί η ανάγκη, οι Ναπολιτάνοι είναι πάντα παρόντες. Σκαρφίζονται τις πιο έξυπνες, εντυπωσιακές και, μερικές φορές, ακόμη και παράξενες ιδέες για να πετύχουν τον στόχο τους. Ετσι το βράδυ της Τετάρτης (15/03), με αφορμή τον αγώνα των «παρτενοπέι» με την Άιντραχτ, οι οπαδοί της Νάπολι έστησαν ένα πολύ ιδιαίτερο σκηνικό για να παρακολουθήσουν τον αγώνα που είναι ήδη viral στα κοινωνικά δίκτυα.

Οσον αφορά τα δικαιώματα του αγώνα; Το σκέφτηκαν κι αυτό οι Ιταλοί οπαδοί. Το λογότυπο Amazon Prime Video, το οποίο αγόρασε τα δικαιώματα της αναμέτρησης, το κρέμασαν σε ένα ζευγάρι από σεντόνια. Η μαγεία της πόλης, η απλότητα σε συνεργασία με την τεχνολογία!

Tags: