Ο Σπαλέτι εκνευρισμένος με τα «mind games» του Γκουαρδιόλα: «Δεν γίνεται να κάνει συγκρίσεις...»

Λουτσιάνο Σπαλέτι & Πεπ Γκουαρδιόλα

i

Λουτσιάνο Σπαλέτι & Πεπ Γκουαρδιόλα/©Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images/Ideal Images

Ο Σπαλέτι εκνευρισμένος με τα «mind games» του Γκουαρδιόλα: «Δεν γίνεται να κάνει συγκρίσεις...»

Κώστας Τόπας 10:46 - 16.03.2023

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είπε ότι η Νάπολι αυτή τη στιγμή είναι καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη , αλλά το σχόλιο του Καταλανού τεχνικού, έκανε έξαλλο τον Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Η Νάπολι μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία την υπόθεση πρόκριση, επικρατώντας της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 3-0 με πρωταγωνιστή τον Βίκτορ Οσίμεν, που πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι απάντησε στον Πεπ Γκουαρδιόλα για τις δηλώσεις που έκανε ο Ισπανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι για την ομάδα του.

«Η Νάπολι είναι ίσως η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αυτή τη σεζόν. Όσον αφορά το στυλ παιχνιδιού, είναι κοντά στην Άρσεναλ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκουαρδιόλα για τη Νάπολι, η οποία προκρίθηκε για πρώτη φορά στα προημιτελικά του Champions League στην ιστορία της.

Ωστόσο, το σχόλιο του Καταλανού δεν άρεσε καθόλου στον τεχνικό των «παρτενοπέι», Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο οποίος βλέπει διπλό νόημα στον δημόσιο έπαινο του Γκουαρδιόλα για την ομάδα του.

«Δεν νιώθω περήφανος, δεν νιώθω τίποτα. Ξέρω αυτό το παιχνίδι που κάνουν όλοι για να πιέσουν τους άλλους. Βάζουμε τη Νάπολι μπροστά στη Μάντσεστερ Σίτι; Πώς θα βάλεις μια ομάδα που επένδυσε 9 εκατομμύρια ευρώ μπροστά σε μια που ξόδεψε 900 εκατομμύρια ευρώ; Πρέπει να υπάρχει λόγος. Είναι ένα παιχνίδι για να μας βάλουν ψηλά και μετά να μας γκρεμίσουν. Εδώ στη Νάπολη είμαστε έτοιμοι όμως», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σπαλέτι.