Νιουκάστλ και Ατλέτικο Μαδρίτης για Ντεπάι, έρχεται πρόταση για Χάμες
i

©Sportal.gr

LIVE TRANSFER CENTER Νιουκάστλ και Ατλέτικο Μαδρίτης για Ντεπάι, έρχεται πρόταση για Χάμες

Sportal newsroom 10:12 - 13.01.2023 / Ανανεώθηκε: 09:17 - 17.01.2023

Το SPORTAL σας ενημερώνει λεπτό προς λεπτό για όλες τις εξελίξεις στις μεταγραφές των ομάδων της Super League, αλλά και των μεγάλων Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

23:34 Επίσημο: Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Βέγκχορστ 

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι και επίσημα ο Βουτ Βέγκχορστ, με τους «κόκκινους διαβόλους» να ανακοινώνουν τον δανεισμό του από την Μπέρνλι. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

20:55 Ο Μήτρογλου στα τοπικά της Γερμανίας

Ο Κώστας Mήτρογλου ανήκει πλέον στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας Ρεουρντ-Σαουφιούσεν, η οποία αγωνίζεται σε ερασιτεχνική ομάδα του γερμανικού ποδοσφαίρου. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

19:05 Η Ρίβερ Πλέιτ ετοιμάζει πρόταση για τον Χάμες Ροντρίγκες

Ο Χάμες Ροντρίγκες βρίσκεται στα «ραντάρ» της Ρίβερ Πλέιτ και η ομάδα από την Αργεντινή φαίνεται να ετοιμάζει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

14:18' Μετά την Ατλέτικο Μαδρίτης και η Νιούκαστλ στο κόλπο για τον Μέμφις Ντεπάι

Η Νιούκαστλ μπήκε ξανά στη συζήτηση για τον Ολλανδό επιθετικό της Μπαρτσελόνα, Μέμφις Ντεπάι, ο οποίος ενδέχεται να αποχωρήσει. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

12:31' Ανακοινώθηκε από τον Βόλο ο Αρουνά Σι

Την απόκτηση του αριστερού μπακ Αρουνά Σι ανακοίνωσε ο Βόλος. Διαβάστε περισσότερα εδώ

11:10' Στο Παρίσι άνθρωποι της Αλ Χιλάλ για να συζητήσουν με τον Μέσι!

Ανθρωποι της Αλ Χιλάλ αναμένεται να ταξιδέψουν τις επόμενες ώρες στο Παρίσι, προκειμένου να συζητήσουν με τον Λιονέλ Μέσι και να τον πείσουν να ενταχθεί στο ρόστερ τους. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

10:43'  Η Βαλένθια μπλοκάρει τη μεταγραφή Λάτο στον Ολυμπιακό

Ο Τόνι Λάτο σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού, για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται πως έχουν σύμμαχο τον ίδιο τον παίκτη, που φέρεται να έχει διαμηνύσει στον Τζενάρο Γκατούζο την επιθυμία του να φύγει από την Βαλένθια για να μετακομίσει στην Ελλάδα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

9:16' Νέα πρόταση της Άρσεναλ για Μούντρικ

Η ομάδα του Λονδίνου κατέθεσε νέα πρόταση 70 εκατομμυρίων ευρώ στην Σαχτάρ Ντόνετσκ προκειμένου να αποκτήσει τον 22χρονο Μικάιλο Μούντρικ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τι έχει γίνει στις μεταγραφές του Ιανουαρίου μέχρι σήμερα

Ο Παναθηναϊκός έχει κλείσει τον Λάζλο Κλαϊνχάισλερ, ο ΠΑΟΚ τον Τάισον, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Βουτ Βέκχορστ, η Τσέλσι έχει αποκτήσει τέσσερις παίχτες, τον Αντρέι Σάντος, τον Ντάτρο Φοφανά, τον Μπενουά Μπαντιασίλ και τον Ζοάο Φέλιξ και η Λίβερπουλ τον Κόντι Χάκπο.