Συμφωνία Νιούκαστλ και Λέστερ για Μπαρνς

Χάρβεϊ Μπαρνς

i

©PrtScr

Συμφωνία Νιούκαστλ και Λέστερ για Μπαρνς

Κώστας Τσιακλής 09:40 - 20.07.2023

Η Νιούκαστλ ήρθε σε συμφωνία με τη Λέστερ για την απόκτηση του Χάρβεϊ Μπαρνς. Απομένει η τελική έγκριση του παίκτη.

Παίκτης της Νιούκαστλ θα πρέπει να θεωρείται ο Χάρβεϊ Μπαρνς αφού οι «Magpies» ήρθαν σε συμφωνία με τη Λέστερ για την απόκτηση του. Την ίδια ώρα ο Άλαν Σεν Μαξιμίν ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τη Σαουδική Αραβία.

Η Νιούκαστλ βρίσκεται πολύ κοντά σε μια σημαντική μεταγραφή αφού τη φανέλα της ομάδας από τη νέα σεζόν θα φοράει όπως όλα δείχνουν ο Χάρβεϊ Μπαρνς. Οι «Magpies» πέτυχαν κάτι που ήθελαν εδώ και καιρό, δηλαδή να φτάσουν σε συμφωνία με τη Λέστερ για την απόκτηση του. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της The Athletic, Ντέιβιντ Ορνστέιν, η Νιούκαστλ θα βγάλει από τα ταμεία της περίπου 44 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Μπαρνς είναι ακόμα ένας παίκτης που θα αποχωρήσει από τη Λέστερ μετά τον υποβιβασμό του συλλόγου. Ήδη την πόρτα της εξόδου έχουν περάσει οι Τζέιμς Μάντισον (Τότεναμ), Γιούρι Τίλεμανς (Άστον Βίλα), Αϊόθε Πέρεθ (Ρεάλ Μπέτις), Τσακλάρ Σογιουντσού (Ατλέτικο Μαδρίτης) Ναμπαλίς Μεντί, Ντάνιελ Αμαρτέι, Τζόνι Έβανς (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και Ράιαν Μπέρτραντ.

Ο 25χρονος εξτρέμ αναδείχθηκε από τις ακαδημίες των «αλεπούδων» και σταδιακά μέσω των καλών του εμφανίσεων κατάφερε να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα (είχε δοθεί και δανεικός σε ΜΚ Ντόνς, Μπάρνσλεϊ και Γουεστ Μπρομ). Συνολικά με τη Λέστερ ο Μπαρνς έχει 187 συμμετοχές, με απολογισμό 45 γκολ και 32 ασίστ. Στη φετινή κακή σεζόν της Λέστερ ο Άγγλος κατάφερε να ξεχωρίσει αφού πέτυχε 13 γκολ και μοίρασε τρεις ασίστ σε 40 εμφανίσεις.

Όλα δείχνουν Σαουδική Αραβία για τον Σεν Μαξιμίν

Την ίδια ώρα ο Άλαν Σεν Μαξιμίν φαίνεται πως θα αποχωρήσει από τη Νιούκαστλ με προορισμό τη Σαουδική Αραβία. Αυτό γιατί η Αλ Αχλί κατέθεσε πρόταση 25 εκατομμυρίων ευρώ, μια προσφορά που ωστόσο δεν αφήνει ικανοποιημένη τη Νιούκαστλ που ζητά περισσότερα. Πάντως όπως επιβεβαιώνει ο δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι διαπραγματεύσεις μπαίνουν σε κρίσιμο σημείο. Η μεταγραφή του Μπαρνς φαίνεται πως θα οδηγήσει τον Γάλλο προς την έξοδο.