«Λύγισε» τη Ρεμς και μείωσε την απόσταση από την κορυφή η Νις
i

©printscreen

«Λύγισε» τη Ρεμς και μείωσε την απόσταση από την κορυφή η Νις

Κώστας Τσιακλής 16:01 - 10.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:05 - 10.12.2023

Η Νις επικράτησε δύσκολα με 2-1 της Ρεμς και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Με τον αγώνα της Νις με τη Ρεμς συνεχίστηκε η 15η αγωνιστική της Ligue 1. Οι γηπεδούχοι πήραν τελικά τη νίκη με 2-1, χάρη σε γκολ του Μπογκά στα τελευταία στάδια του αγώνα, Με το τρίποντο αυτό η Νις μείωσε τη διαφορά της στους τέσσερις βαθμούς από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν. Από την άλλη η Ρεμς παρέμεινε στην 6η θέση με 23 βαθμούς.

Η πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι ήταν για τη Νις στο 11', με το σουτ του Μόργκαν Σανσόν που κατέληξε λίγο έξω. Την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Γκαετάν Λαμπόρντ στο 27'. Ο ρυθμός του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο ήταν κακός και έτσι οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν άλλες ευκαιρίες, με αποτέλεσμα να πάνε στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο την πρώτη ευκαιρία είχε και πάλι ο Σανσόν που πάλι όμως δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα προς την αντίπαλη εστία. Στο 55' η Νις κατάφερε τελικά να πάρει το προβάδισμα με το ωραίο σουτ του Γκαετάν Λαμπόρντ μέσα από την περιοχή. Η Ρεμς έγινε για πρώτη φορά επικίνδυνη στο 67', όταν και στάθηκε άτυχη αφού το πλασέ του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι δεν έλαβαν την προειδοποίηση και τελικά το πλήρωσαν αφού η Ρεμς ισοφάρισε στο 78' με τον Αμπντελχαμίντ. Τρία λεπτά αργότερα η Νις άγγιξε το δεύτερο γκολ όμως ο Ντιούφ απέκρουσε το σουτ του Ροσάριο. Το γκολ τελικά ήρθε για τη Νις αφού στο 82' ο Μπογκά έκανε το 2-1. Η ομάδα του Φαριόλι θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο γκολ όμως το σουτ του Γκεσάν στο 89' ήταν άστοχο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 15ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ