Νοκ άουτ με Ατρόμητο ο Παντελάκης, πρόβλημα ο Ριένστρα

Εκτός με Ατρόμητο ο Παντελάκης.

i

©intime

Νοκ άουτ με Ατρόμητο ο Παντελάκης, πρόβλημα ο Ριένστρα

Sportal newsroom 16:18 - 04.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:18 - 04.04.2023

Ο Παντελάκης δεν υπολογίζεται στον ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με τον Ατρόμητο, ενώ ενοχλήσεις έχει ο Ριένστρα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά την ήττα από τον ΟΦΗ έχει μπλέξει σε περιπέτειες και προετοιμάζεται για τον δύσκολο αγώνα με τον Ατρόμητο το ερχόμενο Σάββατο στο Περιστέρι.

Ο τεχνικός Θανάσης Στάικος και οι παίκτες του προχώρησαν σήμερα σε ανάλυση του αγώνα με τον ΟΦΗ. Επιχείρησαν να δουν τι πήγε λάθος σ’ ένα ματς που ο αντίπαλος σκόραρε μία φορά στις λίγες φάσεις που έκανε, ενώ ο ΠΑΣ με 17 τελικές δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ο ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο, σε ένα ακόμα σημαντικό ματς δεν θα είναι πλήρης.

Από τη σημερινή προπόνηση απουσίαζε ο Ριένστρα, ο οποίος έχει ένα σφίξιμο πάνω από τη γάμπα και δεν είναι σίγουρο αν θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Η κατάστασή του θ’ αξιολογείται καθημερινά από τον γιατρό Σταύρο Ριστάνη.

Ατομικά προγράμματα, παράλληλα, ακολούηθησαν οι Παντελάκης, Καραχάλιος, Κόντε και Λέο, ενώ από ίωση ταλαιπωρούνται οι τερματοφύλακες Σούλης και Αθανασίου κι έμειναν προληπτικά εκτός. Οι Καραχάλιος, Κόντε, Λέο θα είναι εκτός δεδομένα, αλλά ούτε ο Παντελάκης θα καταφέρει τελικά να είναι έτοιμος για τον Ατρόμητο και θα επιστρέψει μετά το Πάσχα. Ο Καραχάλιος επίσης μετά τη διακοπή θα φανεί αν θα προλάβει κάποιο ματς.

Με δεδομένα την απουσία του Ριένστρα, πάντως, ο Στάικος προχώρησε σε αλλαγή στην τακτική, παίζοντας με τον Παμλίδη κοντά στον Μπάλαν, κάτι σαν 4-4-1-1 ή 4-3-3, με δύο εξάρια τους Τζίνο, Λιάσο και τον Παμλίδη πιο μπροστά. Η μετατόπιση του Παμλίδη στον άξονα, έφερε τον Ροσέρο στη δεξιά πλευρά της επίθεσης.

Tο πρόγραμμα της προπόνησης, λοιπόν, περιελάμβανε αμυντική τακτική σε υποομάδες, στην αρχή σε παθητική μορφή και μετά έγιναν παιχνίδια 7Χ6, 9Χ8 και 11Χ11. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για αύριο στις 11 το πρωί.