Συγκλονιστικό βίντεο της Νόριτς για την ημέρα ψυχικής υγείας: «Να προσέχετε πάντα τον διπλανό σας» (vid)

Νόριτς

i

PrtScr

Συγκλονιστικό βίντεο της Νόριτς για την ημέρα ψυχικής υγείας: «Να προσέχετε πάντα τον διπλανό σας» (vid)

Κώστας Τόπας 12:47 - 10.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:52 - 10.10.2023

Ενα συγκλονιστικό βίντεο δημοσίευσε στα social media η Νόριτς, με αφορμή την παγκόσμια ημέρας ψυχικής υγείας.

Ιδιαίτερα ξεχωριστή είναι η σημερινή (10/10) ημέρα καθώς είναι παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας. Με αφορμή αυτό, η Νόριτς δημοσίευσε στα social media ένα συγκινητικό βίντεο, μέσω του οποίου προτρέψει τους φίλους των «καναρινιών» να φροντίζουν πάντα τους δίπλα τους.

Στο παρακάτω βίντεο είναι δύο άνδρες που δίνουν ραντεβού στις εξέδρες του γηπέδου της Νόριτς, σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της αγαπημένης τους ομάδας. Ωστόσο, τα συναισθήματα για τους δύο είναι διαφορετικά μιας και όπως φαίνεται βιώνουν με διαφορετικό τρόπο όλα όσα συμβαίνουν στον αγώνα. Μάλιστα, ο ένας από τους δύο είναι περισσότερο ευδιάθετος και ομιλητικός από τον διπλανό του.

Ο ένας μάλιστα ρωτάει χαρακτηριστικά τον άλλον για το πώς βλέπει το παιχνίδι, για το αν είναι εντάξει, τονίζοντας του ότι ελπίζει τα πράγματα εκτός του ποδοσφαίρου να πηγαίνουν καλύτερα.

«Κάποια στιγμή μπορεί να είναι φανερό ότι κάποιος δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα», αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα που εμφανίζεται στη μέση του βίντεο. «Aλλά μερικές φορές τα σημάδια είναι πιο δύσκολο να εντοπιστούν»!