Το απόλυτο σοκ στη Νορβηγία: Ο 39χρονος προπονητής της Στρόμσγκοντσετ πέθανε την πρώτη του μέρα στη δουλειά
i

© PrtScr

Το απόλυτο σοκ στη Νορβηγία: Ο 39χρονος προπονητής της Στρόμσγκοντσετ πέθανε την πρώτη του μέρα στη δουλειά

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:30 - 13.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:33 - 13.02.2024

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη στη Νορβηγία...

Θλίψη επικρατεί στο νορβηγικό ποδόσφαιρο, με τη μοίρα να παίζει άσχημο παιχνίδι στον Μουνίρ Χαμούντ!

Πριν λίγες μέρες, ο 39χρονος προπονητής ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Στρόμσγκοντσετ, ωστόσο δεν πρόλαβε να καθίσει στον πάγκο της αγαπημένης του ομάδας, καθώς στην πρώτη του μέρα δουλειάς σε αυτόν τον νέο σταθμό της καριέρας του, υπέστη καρδιακή προσβολή.

Η είδηση του θανάτου του Μουνίρ Χαμούντ έχει βυθίσει στο πένθος ολόκληρη την ποδοσφαιρική κοινότητα. Η Στρόμσγκοντσετ ήταν η ομάδα της καρδιάς του και η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας αποτέλεσε ένα όνειρο ζωής για τον ίδιο.

Ο νεαρός προπονητής γεννήθηκε στο Μαρόκο και ξεκίνησε τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα στο ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της Λιλ, λίγο πριν ακολουθήσει η μετακίνηση στη Νορβηγία.

Ο ίδιος φόρεσε για πέντε χρόνια τη φανέλα της Μπόντο Γκλίμτ, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε για περίπου επτά χρόνια χρόνια στη Στρόμσγκοντσετ.

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }