Νότιγχαμ Φόρεστ: Πάει για διπλό «μπαμ» με Ρέινα και Μπόρχες, σε προχωρημένες συζητήσεις με Ντόρτμουντ και Άγιαξ

Νότιγχαμ Φόρεστ: Πάει για διπλό «μπαμ» με Ρέινα και Μπόρχες, σε προχωρημένες συζητήσεις με Ντόρτμουντ και Άγιαξ

Παναγιώτης Κατσαφάδος 22:50 - 23.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:13 - 23.01.2024

Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι κοντά στον να πάρει με μορφή δανεισμού τον Ρέινα της Ντόρτμουντ και τον Μπόρχες από τον Άγιαξ.

Ο νεαρός επιθετικός της Ντόρτμουντ Τζίο Ρέινα έγινε πρόσφατα πελάτης του γνωστού ατζέντη Χόρχε Μέντες και όπως όλα δείχνουν αυτό συνδέει τον παίκτη της Μπορούσια  με την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μέντες είναι επίσης ατζέντης του προπονητή της Νότιγχαμ Νούνο Εσπίριτο Σάντο, ο οποίος θέλει να φέρει τον Αμερικανό ως δανεικό στην Αγγλία. Παρότι η Φόρεστ έχει πρόβλημα με το Financial Fair Play, ο νεαρός σταρ της Ντόρτμουντ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον αγγλικό σύλλογο.

Επίσημες είναι πλέον οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν εις βάρος της Νότιγχαμ Φόρεστ (όπως και της Έβερτον) για παραβιάσεις που αφορούν το Financial Fair Play. Πλέον η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη απειλείται με πολύ βαρύ πρόστιμο ή αφαίρεση βαθμών. Οι παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και ο προπονητής, Νούνο Εσπιρίτο Σάντο ενημερώθηκαν ότι η 16η Φόρεστ μπορεί να τορπιλιστεί στις θέσεις του υποβιβασμού. 

Ολα αυτά όμως έχουν μια αιτιολόγηση. Οι μεταγραφικές κινήσεις της Νότιγχαμ τα τελευταία χρόνια την οδήγησαν, εδώ που βρίσκεται σήμερα. Στο χείλος του γκρεμού. Οταν αποκτήθηκε ο Τζέσι Λίνγκαρντ, ο Άγγλος μεσοεπιθετικός είχε τον υψηλότερο μισθό από οποιονδήποτε παίκτη στην ιστορία της ομάδας. Το εντυπωσιακότερο όλων είναι ότι η Νότιγχαμ ξόδεψε τα περισσότερα χρήματα το καλοκαίρι του 2022 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Μπαρτσελόνα και την Παρί Σεν Ζερμέν. Μια νέα μεταγραφή ερχόταν, κατά μέσο όρο, κάθε τέσσερις ημέρες,

Παρά λοιπόν την πιθανή αφαίρεση βαθμών, ο Ρέινα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ομάδα και πολύ πιθανό να τον δούμε στο «City Ground» στο άμεσο μέλλον.

Παράλληλα, η Νότιγχαμ είναι σε προχωρημένες συζητήσεις και με τον Κάρλος Μπόρχες του Άγιαξ και είναι έτσι κοντά σε διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» που θα την ανεβάσει επίπεδο.