Μαζραουί: «Η κατάσταση είναι απογοητευτική, νιώθω ξεχασμένος»

Νουσαίρ Μαζραουί

i

Μαζραουί / screenshot via Twitter

Μαζραουί: «Η κατάσταση είναι απογοητευτική, νιώθω ξεχασμένος»

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:43 - 20.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:47 - 20.04.2023

Ο Νουσαΐρ Μαζραουί, παραδέχτηκε δημόσια ότι είναι δυσαρεστημένος με την έλλειψη χρόνου παιχνιδιού στη Μπάγερν Μονάχου.

Ο Νουσαΐρ Μαζραουί, ο οποίος ήταν βασικός παράγοντας για την μεγάλη επιτυχία της Μαρόκου στους ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου την περασμένη σεζόν, δυσκολεύτηκε να επιστρέψει στην παλιά του φυσική κατάσταση με τον νέο προπονητή της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ και σύμφωνα με τον Γερμανό δημοσιογράφο Μαξιμίλιαν Κοχ ο Μαροκινός είναι απογοητευμένος με την τρέχουσα κατάσταση στο Μόναχο. 

Και σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρόμάνο, ο μπακ έχει δηλώσει στη γερμανική εφημερίδα Bild: «Νιώθω ξεχασμένος. Η κατάσταση είναι απογοητευτική, δεν είμαι πλέον 2η ή 3η επιλογή στη θέση μου, αλλά 3η ή 4η». 

Πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Μαζραουί είχε ξεκινήσει και είχε ολοκληρώσει τρεις από τους τέσσερις τελευταίους αγώνες της Bundesliga  υπό τις οδηγίες του πρώην προπονητή του στη Μπάγερν Μονάχου, Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Ωστόσο, ο Μαροκινός είχε μια φλεγμονή στην καρδιά του αφού προηγουμένως υπέφερε από COVID-19, αποκλείοντάς τον για οκτώ εβδομάδες και με την επιστροφή του στη φυσική κατάσταση έχασε τη θέση του στην γερμανική ομάδα από τον Γάλλο Μπενζαμέν Παβάρ.

Με συμβόλαιο μέχρι το 2026, ο Νουσαΐρ Μαζραουί δεν αποκλείει τον ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον γερμανικό σύλλογο. «Αν η κατάσταση παραμείνει έτσι και δεν είναι αυτό που θέλω, γιατί δεν είναι αυτό που μου αξίζει, τότε θα παλέψω και θα δούμε», είπε ο 25χρονος.