Ο Μπαρεάλ ντύθηκε... Φουστέρ και πέτυχε αδιανόητο γκολ (vids)

Η ομοιότητα στα γκολ των Μπαρεάλ και Φουστέρ

i

© PrtScr

Ο Μπαρεάλ ντύθηκε... Φουστέρ και πέτυχε αδιανόητο γκολ (vids)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:14 - 07.06.2023 / Ανανεώθηκε: 13:35 - 07.06.2023

Ο άσος του Σινσινάτι, Άλβαρο Μπαρεάλ, πέτυχε ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ το οποίο θυμίζει αρκετά εκείνο του Νταβίντ Φουστέρ, στο ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.

Στην αναμέτρηση για τα προημιτελικά του US Open Cup, το Σινσινάτι πήρε τη νίκη κόντρα στην Πίτσμπουργκ με σκορ 3-1 κι εξασφάλισε την πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης. Ωστόσο, αυτό που ξεχώρισε από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ήταν το γκολ του Άλβαρο Μπαρεάλ. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός των γηπεδούχων έπιασε ένα αδιανόητο σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή κι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, με αποτέλεσμα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με εντυπωσιακό τρόπο. 

Το συγκεκριμένο γκολ το οποίο έγινε viral κι έκανε τον γύρο του διαδικτύου, έφερε... ευχάριστες μνήμες κυρίως στους φίλους του Ολυμπιακού. Πιο αναλυτικά, τον Δεκέμβριο του 2014 οι Πειραιώτες υποδέχτηκαν τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Super League. Μπορεί στο συγκεκριμένο ματς η ομάδα του Φαλήρου να γνώρισε την ήττα από τον «Δικέφαλο» (1-2), ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η ισοφάριση έμεινε χαραγμένος σε κάθε φίλο της ομάδας.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημίχρονο κι ενώ ο ΠΑΟΚ είχε πάρει το προβάδισμα με τον Αθανασιάδη (0-1), ο Φουστέρ έφερε το ματς στα ίσα με ένα αδιανόητο γκολ. Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά προς το ύψος της περιοχής και ο Ισπανός με ένα φανταστικό σουτ στην κίνηση πέτυχε ένα τέρμα σπάνιας ομορφιάς και ισοφάρισε τον αγώνα σε 1-1.

Ο Νταβίντ Φουστέρ αποτέλεσε έναν από τους θρύλους του συλλόγου. Ο 41χρονος πλέον πρώην μέσος ήταν και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του κόσμου και της ομάδας του Ολυμπιακού. Στα έξι χρόνια που έκατσε στον λιμάνι ο Ισπανός, κατέκτησε έξι πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα Ελλάδος, ενώ πέτυχε 43 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις,