Νταμπό: Προσπαθεί να το αλλάξει, αλλά…
i

Νταμπό©intime

Νταμπό: Προσπαθεί να το αλλάξει, αλλά…

Οι τελευταίες καλές εμφανίσεις του 31χρονου, έχουν αλλάξει το κλίμα, τον έχουν κάνει πιο χρήσιμο για την ομάδα, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα του εξασφαλίσουν την παραμονή στο ρόστερ, και την επόμενη σεζόν.

Ο Μπράιαν Νταμπό έδειξε ένα διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο στους τελευταίους τρεις αγώνες που ο Τερζής τον χρησιμοποίησε στο βασικό σχήμα. Βασικά έπαιξε, γιατί το προηγούμενο διάστημα ήταν στα… αζήτητα. Είναι όμως αυτό αρκετό να τον κρατήσει στο ρόστερ και την επόμενη σεζόν; Οι πιθανότητες ακόμη και σήμερα δεν είναι με το μέρος του, παρότι προσπαθεί με την εικόνα του να το αλλάξει. Σε μια πρώτη… ανάγνωση των δυνατοτήτων του φετινού ρόστερ και των αναγκών που θα δημιουργηθούν για την επόμενη, το όνομα του 31χρονου Αφρικανού, γεννημένου στη Γαλλία, δεν βρίσκεται στη λίστα των υπό παραμονή παικτών.

Τερζής: «Μετά το αυτονόητο, να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:33 - 28.04.2023

Τερζής: «Μετά το αυτονόητο, να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας»

Ο Απόστολος Τερζής στις καθιερωμένες του δηλώσεις στη NOVA ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, έκανε λόγο για ανεβασμένη ψυχολογία και για τη διάθεση που έχουν οι παίκτες του να ικανοποιήσουν τον κόσμο.

Και οι λόγοι δεν είναι μόνο καθαρά αγωνιστικοί. Είναι μια συνολική αποτίμηση της παρουσίας του στην ομάδα όλο αυτό το διάστημα. Βάζοντάς τα στη ζυγαριά, οι άνθρωποι του Άρη, έχουν καταλήξει σε μια εκτίμηση ότι η ομάδα χρειάζεται ίσως κάτι διαφορετικό για τη μεσαία γραμμή, παρότι ο Νταμπό αποκτήθηκε με το σκεπτικό να πάρει φανέλα βασικού μαζί με τον Ντιόπ, πριν έρθει εντέλει στην ομάδα ο Ετέμπο. Τρία καλούτσικα παιχνίδια, σε μια σεζόν γενικής μετριότητας, δεν είναι σίγουρο ότι θα του εξασφαλίσουν την παραμονή και την επόμενη σεζόν.

Πολλά θα εξαρτηθούν από την τελική εισήγηση που θα κάνει ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα που ετοιμάζει μια αναλυτική λίστα για τον καθένα ξεχωριστά την οποία θα παραδώσει στον Θόδωρο Καρυπίδη, κάτι αντίστοιχο θα κάνει προφανώς και ο Τερζής ενώ η λογική λέει ότι άποψη θα έχει και ο νέος προπονητής…