Η δικαιοσύνη απαγορεύει στον Ντάνι Άλβες να παίξει ποδόσφαιρο στη φυλακή

Ντάνι Άλβες

i

Ντάνι Άλβες/©Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

Η δικαιοσύνη απαγορεύει στον Ντάνι Άλβες να παίξει ποδόσφαιρο στη φυλακή

Πηνελόπη Παπαδήμου 11:23 - 16.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:35 - 16.04.2023

Το αυξανόμενο κύμα βίας στη φυλακή που κρατείται ο Ντάνι Άλβες οδήγησε σε αυτή την απόφαση.

Σε φυλακή της Καταλονίας εξακολουθεί να κρατείται ο Ντάνι Άλβες. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση τις ημέρες των γιορτών των Χριστουγέννων.

Ο 39χρονος ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 8 έως 10 ετών. Ο ίδιος, βέβαια, εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι είναι αθώος. Ο Ντάνι Άλβες ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο μέσα στη φυλακή.

Η αποκάλυψη του Εβρά για Ντάνι Άλβες: «Μου είπε ότι η Παρί δεν θα πάρει ποτέ το Champions League, γιατί στις κερκίδες βλέπεις τις Καρντάσιανς και σαμπάνια»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

22:34 - 30.03.2023

Η αποκάλυψη του Εβρά για Ντάνι Άλβες: «Μου είπε ότι η Παρί δεν θα πάρει ποτέ το Champions League, γιατί στις κερκίδες βλέπεις τις Καρντάσιανς και σαμπάνια»

Ο Πατρίκ Εβρά αποκάλυψε ότι ο Ντάνι Άλβες του εκμυστηρεύτηκε πως η Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα κατακτήσει ποτέ το τρόπαιο του Champions League, διότι τη νοιάζει περισσότερο το... Χόλιγουντ και η Καρντάσιαν!

Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας ανακοίνωσε τουρνουά σωφρονιστικών ιδρυμάτων. Ωστόσο, όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, ο Ντάνι Άλβες δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος.

«Ήθελαν ο Άλβες να ενταχθεί στην ομάδα ποδοσφαίρου των κρατουμένων και ότι θα μπορούσε να ασκήσει τη φιγούρα του παίκτη-προπονητή. Αλλά προς το παρόν έχει αποκλειστεί αυτό το ενδεχόμενο από το κύμα βίας που σημειώθηκε τις τελευταίες εβδομάδες στο σωφρονιστικό ίδρυμα όπου κρατείται» αναφέρεται στο ισπανικό ΜΜΕ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το τουρνουά που διοργανώνεται υπό την αιγίδα της ισπανικής ομοσπονδίας, στοχεύει στην προώθηση της επανένταξης μέσω του αθλητισμού και αναπτύσσεται από την Ομοσπονδία, μέσω της δέσμευσής της για κοινωνική ευθύνη και από τα σωφρονιστικά ιδρύματα

Ως αποτέλεσμα αυτής της συμφωνίας, οι κρατούμενοι εκπαιδεύονται επίσης ώστε να μπορούν να έχουν γνώσεις σε επίπεδο προπονητών και διοργανώνονται συζητήσεις κινήτρων στις διάφορες φυλακές, που δίνονται από πρώην διεθνείς παίκτες.