Η πρώτη αντίδραση της συζύγου του Ντάνι Άλβες: «Έχω χάσει τους δύο πυλώνες στη ζωή μου, δείξτε σεβασμό!»

Ντάνι Άλβες

i

© instagram Ντάνι Άλβες

Η πρώτη αντίδραση της συζύγου του Ντάνι Άλβες: «Έχω χάσει τους δύο πυλώνες στη ζωή μου, δείξτε σεβασμό!»

Sportal newsroom 09:49 - 21.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:00 - 21.01.2023

Σε εξαιρετικά κακή ψυχολογική κατάσταση είναι η σύζυγος του Ντάνι Άλβες, μετά τις εξελίξεις που αφορούν στον άνδρα της, όπως φάνηκε και στην ανάρτησή της στα social media.

Πρώτο θέμα σε όλα τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης βρίσκεται το τελευταίο 24ωρο ο Ντάνι Άλβες και όχι φυσικά για κάποιον ευχάριστο λόγο, αφού ο Βραζιλιάνος θρύλος κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση και βιασμό και μάλιστα κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτονται, ωστόσο η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και μένει να φανεί πού θα καταλήξει το όλο ζήτημα που έχει σοκάρει τον ποδοσφαιρικό κόσμο.

Τραγική φιγούρα σε όλα αυτά, είναι η σύζυγος του Ντάνι Άλβες, Χοάνα Σανθ, με τον οποίο είναι παντρεμένοι από το 2017, έπειτα από μόλις έναν χρόνο σχέσης εκείνη την περίοδο, με την τελετή να πραγματοποιείται στην Ίμπιθα της Ισπανίας.

Μέσα σε όλο αυτόν τον χαμό, όπως ήταν φυσικό ξέσπασε και η ίδια, καθώς εκτός των άλλων περνά περίοδο πένθους, αφού πριν από μία εβδομάδα έχασε τη μητέρα της. Κατόπιν τούτου, μέσω Instagram ξέσπασε κυρίως προς τους ρεπόρτερ, που έχουν περικυκλώσει το σπίτι της, μετά τις εξελίξεις που αφορούν στον Ντάνι Άλβες.

«Ζητώ από τα μέσα ενημέρωσης που βρίσκονται έξω από το σπίτι μου να σεβαστούν την ιδιωτικότητά μου αυτή τη στιγμή. Η μητέρα μου πέθανε πριν από μια εβδομάδα.

Μόλις άρχισα να συνειδητοποιώ ότι δεν είναι πια εδώ για να βασανίζεται με την κατάσταση του συζύγου μου. Έχω χάσει τους μοναδικούς δύο πυλώνες της ζωής μου. Έχετε λίγη ενσυναίσθηση, αντί να ψάχνετε τόσα νέα στον πόνο των άλλων, σας ευχαριστώ»