Σοκάρει η κατάθεση που οδήγησε τον Ντάνι Άλβες στη φυλακή: «Τη χαστούκισε και την υποχρέωσε σε στοματικό έρωτα»
i

Ο Ντάνι Άλβες/© Photo by Visionhaus/Getty Images

Σοκάρει η κατάθεση που οδήγησε τον Ντάνι Άλβες στη φυλακή: «Τη χαστούκισε και την υποχρέωσε σε στοματικό έρωτα»

Sportal newsroom 21:26 - 20.01.2023 / Ανανεώθηκε: 21:59 - 20.01.2023

Στο «φως» ήρθαν οι καταθέσεις ενός μάρτυρα που βρέθηκε στο κλαμπ όπου η 23χρονη ισχυρίζεται πως ο Ντάνι Άλβες της επιτέθηκε σεξουαλικά, με τον ίδιο τον παίκτη να απαντά αρνούμενος τα πάντα.

Η υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης του Ντάνι Άλβες έχει συγκλονίσει το παγκόσμιο φίλαθλο κοινό, με τον πάλαι ποτέ ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα να κουβαλάει βαριές κατηγορίες και να προφυλακίζεται, δίχως τη δυνατότητα εγγύησης.

Ο ίδιος κλήθηκε για κατάθεση μετά την καταγγελία ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε μία γυναίκα στις 30 Δεκεμβρίου με τον ίδιο να αρνείται όλες τις κατηγορίες. Τα ισπανικά Μέσα έβγαλαν στη δημοσιότητα το τι κατέθεσαν ένας αυτόπτης μάρτυρας και ο θύτης, με τις λεπτομέρειες να ανατριχιάζουν. 

Αφενός, η «El Periodico» έβγαλε στο «φως» τα λόγια του μάρτυρα στις αρχές, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως: «Ο Ντάνι Άλβες άρχισε να τις ακουμπά κατά τη διάρκεια του χορού, προτού τελικά αρπάξει το χέρι της 23χρονής κοπέλας για να το βάλει στα γεννητικά του όργανα. 

Ο 39χρονος τότε της υπέδειξε ένα άλλο δωμάτιο (σ.σ τις τουαλέτες) και τη διέταξε να τον ακολουθήσει μαζί του. Ενώ άλλαξαν δωμάτιο, ο Άλβες την ανάγκασε να καθίσει πάνω του, την πέταξε στο έδαφος, την υποχρέωσε σε στοματικό έρωτα, τη χαστούκισε, ενώ στη συνέχεια διείσδυσε μέσα της μέχρι να εκσπερματώσει».

Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα από μεριάς του αρνήθηκε τα πάντα τονίζοντας: «Ήμουν εκεί, σε εκείνο το μέρος και ο περισσότερος κόσμος διασκέδαζε. Όλοι ξέρουν ότι μου αρέσει να χορεύω και να περνάω αλλά χωρίς να εισβάλω στον προσωπικό χώρο των άλλων. Δεν ξέρω καν ποια είναι η συγκεκριμένη κοπέλα». Μάλιστα, τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή έσπευσε να υποστηρίξει και η σύζυγος του, Τζοάνα Σανζ, λέγοντας:

«Εκείνη την ημέρα πήγε για φαγητό με τους φίλους του και να ξεκουραστεί λίγο, το είχε πολύ ανάγκη. Βγήκε για να χορέψει και να απολαύσει τη μουσική, όπως ξέρει καλά να κάνει. Και αυτό είναι όλο. Δεν έκανε τίποτα κακό».