Η Μπαρτσελόνα διέγραψε τον Ντάνι Άλβες από τη λίστα των θρύλων της λόγω του βιασμού
i

© PrtScr/Intime

Η Μπαρτσελόνα διέγραψε τον Ντάνι Άλβες από τη λίστα των θρύλων της λόγω του βιασμού

Γιάννης Λιβανός 09:10 - 27.02.2024

Ο Ντάνι Άλβες καταδικάστηκε σε 4,5 χρόνια φυλάκιση για την υπόθεση του βιασμού που είχε διαπράξει, κάτι που φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από την Μπαρτσελόνα, αφού ο ισπανικός σύλλογος τον καθαίρεσε από τη λίστα των θρύλων του.

Ο Ντάνι Άλβες καλείται να περάσει τα επόμενα 4,5 χρόνια της ζωής του στη φυλακή, εξαιτίας της υπόθεσης βιασμού που ο ίδιος είχε διαπράξει το 2022 σε νυχτερινό κλαμπ στη Βαρκελώνη.

Κάπως έτσι ο Βραζιλιάνος πρώην δεξιός οπισθοφύλακας διάγει τις πρώτες του μέρες στη φυλακή, όπου θα βρίσκεται για αρκετό καιρό ακόμη, ενώ στον άλλοτε ποδοσφαιριστή επιβλήθηκε και πρόστιμο ως εγγύηση στο θύμα.

Η συγκεκριμένη υπόθεση φαίνεται πως έχει «λερώσει» το όνομα και τη φήμη του Ντάνι Άλβες, με αποτέλεσμα και η Μπαρτσελόνα να τον θεωρεί ξένο σώμα για την ίδια της την ιστορία.

Συγκεκριμένα ο Ντάνι Άλβες ήταν μέσα στη λίστα των 102 παικτών-«θρύλων» της Μπαρτσελόνα, με τελευταίους να προστίθενται σε αυτή τους Πικέ, Άλμπα και Μπουσκέτς. Ωστόσο «οι μπλαουγκράνα» έπειτα από την καταδίκη του Άλβες σε φυλάκιση αποφάσισαν να τον διαγράψουν από αυτό το «κλειστό κλαμπ» παικτών. «αποκαθηλώνοντας» με αυτόν τον τρόπο τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ που φορούσε τη φανέλα των Καταλανών από το 2008 έως το 2016.

Εξαλλη η κυβέρνηση της Βραζιλίας κατά του Νεϊμάρ επειδή πλήρωσε την αποζημίωση του Ντάνι Άλβες: «Είναι παράλογο»
REST OF THE WORLD

09:09 - 24.02.2024

Εξαλλη η κυβέρνηση της Βραζιλίας κατά του Νεϊμάρ επειδή πλήρωσε την αποζημίωση του Ντάνι Άλβες: «Είναι παράλογο»

Ο Ντάνι Άλβες καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων ετών και έξι μηνών για τον βιασμό μιας 23χρονης κοπέλας και στη Βραζιλία είναι έξαλλοι για την απόφαση του Νεϊμάρ να πληρώσει την αποζημίωση του συμπατριώτη του για να πέσει η ποινή

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντάνι Άλβες στα οκτώ χρόνια που αγωνίστηκε στη Βαρκελώνη έπαιξε 408 φορές, σκόραρε 22 τέρματα και μοίρασε 105 ασίστ. Μεταξύ άλλων με τα «μπλαουγκράνα» κατέκτησε έξι πρωταθλήματα Ισπανίας, τέσσερα κύπελλα Ισπανίας, τέσσερα Σούπερ Καπ Ισπανίας, τρία Champions League, τρία Uefa Super Cup και τρία Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων.