Ο Ντάνι Άλβες δέχτηκε απειλές: «Βιαστή, στη Βραζιλία θα σε δολοφονήσουν» (vid)

Ντάνι Άλβες

i

© PrtScr

Ο Ντάνι Άλβες δέχτηκε απειλές: «Βιαστή, στη Βραζιλία θα σε δολοφονήσουν» (vid)

Κατά την αποχώρησή του από το δικαστήριο, ο Ντάνι Άλβες ήρθε σε τετ α τετ με έναν περαστικό και δέχτηκε απειλές.

Μετά από σχεδόν 14 μήνες φυλάκισης, ο Ντάνι Άλβες αποφυλακίστηκε αφού κατάφερε να συγκεντρώσει το ένα εκατομμύριο ευρώ που χρειαζόταν για την εγγύηση. Υπενθυμίζεται ότι το Δικαστήριο της Βαρκελώνης συμφώνησε στην προσωρινή αποφυλάκισή του πριν μερικές μέρες, με την απόφαση αυτή να σηκώνει... θύελλα αντιδράσεων.

Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα ζητούσε από το Δικαστήριο προσωρινή αποφυλάκιση εδώ και μήνες, αλλά πάντα το αίτημά του απορρίπτονταν, λόγω του γεγονός πως δεν υπήρχε υψηλός κίνδυνος φυγής λόγω της υψηλής αγοραστικής δύναμης του Βραζιλιάνου. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η χώρα του «καφέ» δεν έχει συνθήκη έκδοσης με την Ισπανία, το υπουργείο Δικαιοσύνης αποφάσισε επανειλημμένα να τον κρατήσει στη φυλακή.

Όμως στη συνέχεια τα δεδομένα άλλαξαν καθώς ο ίδιος πλήρωσε το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ που ζητήθηκε με εγγύηση για να φύγει από το σωφρονιστικό κέντρο Brians 2 της Βαρκελώνης. 

Λίγες μέρες μετά την απελευθέρωσή του και κατά τη διάρκεια της αποχώρησής του από το δικαστήριο, ο Βραζιλιάνος έγινε αποδέκτης απειλών. Συγκεκριμένα, όταν τον συνάντησε ένας εξαγριωμένος περαστικός στον δρόμο τον πλησίασε και του είπε χαρακτηριστικά: «Βιαστή, στη Βραζιλία θα σε δολοφονήσουν. Κάθαρμα. Έχεις χρήματα για να βιάζεις γυναίκες».

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ του εξωτερικού, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα δεν αντέδρασε σε αυτό και συνέχισε τη διαδρομή του χωρίς να αναφέρει κάτι.

Αμετανόητος ο Ντάνι Άλβες: Διοργάνωσε πάρτι μέχρι τα ξημερώματα μετά την απελευθέρωση του

Μετά την απελευθέρωσή του, σύμφωνα με την ισπανική τηλεοπτική εκπομπή «This is Life», ο Ντάνι Άλβες γιόρτασε τα πρόσφατα γενέθλια του μπαμπά του στο σπίτι του 3,8 εκατομμυρίων λιρών στο Esplugues de Llobregat της Βαρκελώνης μέχρι τις 5 το πρωί. Νωρίτερα το βράδυ, παρευρέθηκε σε δείπνο στη Βαρκελώνη προς τιμήν του πατέρα του, Ντομίνγκος Άλβες Ντα Σίλβα.

Την Πέμπτη (28 Μαρτίου), ο Άλβες εθεάθη να φτάνει στο δικαστήριο της Βαρκελώνης με τον δικηγόρο του, Ινές Γκουαρδιόλα, για να υπογράψουν, σύμφωνα με τους όρους της εγγύησης του. Η απελευθέρωσή του από τη φυλακή θα μπορούσε να είχε συμβεί νωρίτερα αν δεν υπήρχαν προβλήματα πρόσβασης σε μετρητά. Οι λογαριασμοί του στη Βραζιλία έχουν μπλοκαριστεί λόγω προβλημάτων με την πρώην σύζυγό του Ντινόρα Σαντάνα.

Πέρυσι ο δικηγόρος του υποστήριξε ότι ο Άλβες είναι καταρρακωμένος, καθώς κυκλοφορούσαν φήμες ότι ο πατέρας του Βραζιλιάνου, Νεϊμάρ θα βοηθούσε τον Άλβες να πληρώσει τα χρήματα της εγγύησης. Ωστόσο, ο πατέρας του αστέρα της Αλ Χιλάλ κυκλοφόρησε μια δήλωση, τονίζοντας ότι δεν θα παράσχει οικονομική υποστήριξη στον άλλοτε αμυντικό της Μπαρτσελόνα.