«Πόλεμος» διαρροών Παναθηναϊκού - ΑΕΚ για τη μεταγραφή Μαντσίνι
i

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι / © Intime

«Πόλεμος» διαρροών Παναθηναϊκού - ΑΕΚ για τη μεταγραφή Μαντσίνι

Sportal newsroom 15:57 - 26.01.2023

Η τοποθέτηση του Παναθηναϊκού έφερε νέα αντίδραση από την πλευρά της ΑΕΚ όσον αφορά τη μεταγραφή του Ντάνιελ Μαντσίνι.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης την απόκτηση του Ντάνιελ Μαντσίνι έως το 2026, προσθέτοντας στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή που είχε ανάγκη. Και λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Αργεντινού ξεκίνησε ένας... πόλεμος διαρροών μεταξύ της ΑΕΚ και των «πράσινων». Αφορμή στάθηκε μια πληροφορία που υπήρξε και η οποία έλεγε ότι η Ένωση μπήκε σφήνα για την απόκτηση του 26χρονου εξτρέμ την τελευταία στιγμή, χωρίς να καταφέρει πάντως να «χαλάσει» τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό.

Η αντίδραση της ΑΕΚ ήταν άμεση. Λίγο αργότερα μέσω διαρροής της η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ έκανε λόγο για ανυπόστατο σενάριο το οποίο θα καταλάβαινε ακόμα και ένα νήπιο βλέποντας τις επιλογές του Αλμέιδα στη συγκεκριμένη θέση.

Χαρακτηριστικά, η θέση της ΑΕΚ για το σενάριο περί εμπλοκής στην υπόθεση Μαντσίνι, ανέφερε:

«Μας τιμάει βέβαια το γεγονός πως οι αντίπαλοι μας θεωρούν ότι ανεβαίνει επικοινωνιακά η αξία μιας μεταγραφής τους, αν συνδεθεί με ενδιαφέρον της ΑΕΚ, όμως όπως και σε άλλη αντίστοιχη απόπειρα δημιουργίας εντυπώσεων από άλλη ομάδα πριν λίγες εβδομάδες για τον ίδιο ποδοσφαιριστή, δε μπορούμε παρά να γελάμε. Το σενάριο είναι παντελώς ανυπόστατο φυσικά. Και νήπιο θα το καταλάβαινε βλέποντας τις επιλογές της ΑΕΚ σε αυτές τις θέσεις. Να σταματήσουμε λοιπόν εδώ τα αστεία, γιατί έχουμε άλλα πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε».

Την ίδια ώρα μάλιστα υπήρξε διαρροή και από την ΠΑΕ Άρης, η οποία επιβεβαίωνε επί της ουσίας τα όσα έλεγε η ΑΕΚ. «Προς αποκατάσταση της αλήθειας ουδέποτε υπήρξε ενδιαφέρον η εμπλοκή της ΑΕΚ για στην υποθεση της μεταγραφής του Μαντσίνι»

Άμεση ήταν η απάντηση του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» πήραν κι εκείνοι θέση για το θέμα και έδωσαν τη δική τους εκδοχή της ιστορίας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι όντως υπήρξε παρέμβαση στη μεταγραφή. «Η εγκυρότητα των διαψεύσεων εξαρτάται πάντα από την πηγή την οποία προέρχονται» αναφέρουν χαρακτηριστικά κύκλοι της «πράσινης» ΠΑΕ, δίχως να κάνουν κάποιο άλλο σχόλιο επί του θέματος.

Νέα απάντηση της ΑΕΚ

Το θέμα των διαρροών σχετικά με τη μεταγραφή του Ντάνιελ Μαντσίνι δεν έκλεισε εκεί. Καθώς στην ΑΕΚ επέλεξαν να απαντήσουν εκ νέου και με νέα τοποθέτησή τους πριν από λίγο άνθρωποι της ομάδας ανέφεραν πως: «Όσον αφορά στην διαρροή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η αξία μιας πληροφορίας εξαρτάται από την αξιοπιστία της πηγής της. Αυτό δεν αφορά τον δημοσιογράφο που την υποδέχεται. Αν και πριν την αξιοποιήσει καλό είναι να ρωτά και για τη θέση της άλλης πλευράς. Στην ΑΕΚ είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για σχετικές ερωτήσεις».