Σταθερή η κατάσταση του Νταντσένκο, σκέψεις για χειρουργική επέμβαση
i

Ολεγκ Νταντσένκο/©Intime

Σταθερή η κατάσταση του Νταντσένκο, σκέψεις για χειρουργική επέμβαση

08:14 - 14.02.2023

Ο Όλεγκ Νταντσένκο παραμένει σε σταθερή κατάσταση στην εντατική, μετά την τριπλή ανακοπή καρδιάς που υπέστη στην προπόνηση της Ζόρια Λουχάνσκ.

Ο Όλεγκ Νταντσένκο υπέστη έμφραγμα στην προπόνηση της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου με τη Ζόρια, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Τουρκία για προετοιμασία, όπως αναφέρουν τα ουκρανικά ΜΜΕ. Ο 28χρονος μπακ, που αγωνίζεται ως δανεικός από την ΑΕΚ, σώθηκε χάρη στην επέμβαση Αυστριακών γιατρών που τον έσωσαν με απινιδωτή. Μάλιστα η καρδιά του σταμάτησε τρεις φορές.

Οι τελευταίες πληροφορίες από την Ουκρανία, αναφέρουν ότι ο Όλεγκ Νταντσένκο, βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση στην εντατική, με τους γιατρούς να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο χειρουργικής επέμβασης. Μόλις γίνει η εκτεταμένη διάγνωση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ουκρανός μπακ, τότε θα αποφασιστεί αν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ή αν θα αντιμετωπιστεί με ιατρική περίθαλψη.

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι την ημέρα που ανακοινώθηκε από τη Ζόρια ο Νταντσένκο, η σύζυγός του σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα.