Τρομερή σκηνή: Ο αρχηγός των οργανωμένων των οπαδών της Ντάρμσταντ κατέβηκε στο γήπεδο μετά την «εξάρα» της Άουγκσμπούργκ και οι παίκτες στάθηκαν... προσοχή (vid)

Τρομερή σκηνή: Ο αρχηγός των οργανωμένων των οπαδών της Ντάρμσταντ κατέβηκε στο γήπεδο μετά την «εξάρα» της Άουγκσμπούργκ και οι παίκτες στάθηκαν... προσοχή (vid)

Στέλιος Βαρδάκης 18:50 - 02.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:01 - 02.03.2024

Μετά τη συντριβή που υπέστη η Ντάρμσταντ στην έδρα της από την Άουγκσμπουργκ οι οπαδοί τα έψαλλαν στους παίκτες, με το κλίμα να είναι αρκετά βαρύ...

Ένα πολύ δύσκολο απόγευμα είχε η Ντάρμσταντ το Σάββατο (2/3), καθώς γνώρισε συντριβή με 6-0 από την Άουγκσμπουργκ μέσα στο σπίτι της για την 24η αγωνιστική της Bundesliga.

Οι φιλοξενούμενοι έστησαν απίθανο πάρτι και διέσυραν τους αντιπάλους τους από το 30’! Ο Τίετζ στο 2’ έκανε το 1-0 και ο Γένσεν στο 12’ το 2-0. Η Άουγκσμπουργκ είχε τρομερά κέφια και στο 20’ ο Ντεμίροβιτς πέτυχε το 3-0. Το 4-0 έκανε ο Βάργκας στο 25’ και το 5-0 ο Ντεμίροβιτς στο 29’! Ο Μπέλγιο στο 85’ έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 6-0.

Για τους οπαδούς της Ντάρμσταντ το θέαμα ήταν εφιαλτικό. Και ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, καθώς η ομάδα τους ούτως η άλλως κάνει μία τραγική σεζόν, αλλά αυτή η ήττα προκάλεσε το ξέσπασμα τους.

Έτσι, ένας εκπρόσωπος των οργανωμένων οπαδών της Ντάρμσταντ μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη της αναμέτρησης και έβαλε... γκάζια στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι τον άκουσαν δίχως να πουν κάτι. Μάλιστα, στη συνέχεια οι παίκτες έκαναν τον γύρο του γηπέδου και ζήτησαν συγγνώμη απ' όλους τους φίλους της ομάδας.

Δείτε το απίθανο περιστατικό