Το... τερμάτισε ο Ντε Λαουρέντις - Ο πρόεδρος της Νάπολι ζήτησε κάμερες στα κεφάλια και τα γόνατα των παικτών
i

Ντε Λαουρέντις/Vincenzo Izzo/Getty Images/ideal images

Το... τερμάτισε ο Ντε Λαουρέντις - Ο πρόεδρος της Νάπολι ζήτησε κάμερες στα κεφάλια και τα γόνατα των παικτών

Sportal newsroom 13:41 - 09.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:08 - 09.02.2023

Τέσσερις περίεργες προτάσεις έκανε ο ιδιοκτήτης της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, σύμφωνα με τον οποίο θα βελτιώσουν το ποδόσφαιρο.

Έχει πάρει φόρα ο ιδιοκτήτης της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, και μετά τις δηλώσεις περί κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ από την ομάδα του, αυτή τη φορά έκανε και άλλες... περίεργες δηλώσεις. 

Αρχικά ο ισχυρός άνδρας των «παρτενοπέι» είχε δηλώσει ότι η ομάδα του μπορεί εκτός από το πρωτάθλημα μπορεί να κατακτήσει και το Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς έχει μια αρκετά ανταγωνιστική ομάδα για τουλάχιστον μια δεκαετία.

Μετά από αυτό έκανε τέσσερις προτάσεις, που για τον ίδιο μπορούν να βελτιώσουν το ποδόσφαιρο. Η πρώτη είχε σχέση με την 15λεπτη διακοπή του ημιχρόνου. Κατά τον ίδιο είναι προτιμότερο να υπάρχει μια δίλεπτη διακοπή κάθε δέκα λεπτά, από το να σταματάει το παιχνίδι για 15 λεπτά.

Η δεύτερη έχει σχέση με τις αλλαγές, οι οποίες πρέπει να είναι πάνω από πέντε. Υπενθυμίζεται ότι ήταν τρεις οι αλλαγές, αλλά κατά τη διάρκεια του κόβιντ, έγιναν πέντε. Η τρίτη αφορά τις κάρτες και ο Ιταλός πιστεύει ότι όταν βγαίνει κίτρινη, ο παίκτης να αποχωρεί από το παιχνίδι για δέκα λεπτά, ενώ όταν βγαίνει κόκκινη να αποχωρεί για μισή ώρα. 

Η τελευταία ήταν και η πιο περίεργη. Συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης της ιταλικής ομάδας ανέφερε ότι πρέπει να τοποθετηθούν μικρές κάμερες στα κεφάλια, στα γόνατα και τα παπούτσια των παικτών.