Ντε Πολ: «Αισθάνομαι πιο σημαντικός με την Αργεντινή παρά στην Ατλέτικο» (vid)

Ροντρίγκο Ντε Πολ

i

PrtScr

Ντε Πολ: «Αισθάνομαι πιο σημαντικός με την Αργεντινή παρά στην Ατλέτικο» (vid)

Κώστας Τόπας 12:45 - 20.12.2023

Ο Ροντρίγκο Ντε Πολ μίλησε για το πόσο σημαντικός νιώθει στην εθνική Αργεντινής αλλά και για το γεγονός ότι στην Ατλέτικο πρέπει να κάνει βήματα προόδου για να αισθάνεται το ίδιο.

Ο μέσος της Ατλέτικο, πρωταθλητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 με την Αργεντινή, Ροντρίγκο Ντε Πολ, μίλησε για την καριέρα του στον κόσμο του ποδοσφαίρου στο πρόγραμμα «Universo Valdano» στο Movistar + .

«Από την Αργεντινή στην Αργεντινή. Ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες σήμερα, ο Ροντρίγκο Ντε Πολ, κάθεται μπροστά στον Χόρχε Βαλντάνο. Ο μέσος της Ατλέτικο, Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την ομάδα της χώρας του, με την οποία έρδισε επίσης το Copa América, μιλάει για την καριέρα του, την άφιξή του το 2022 σε έναν από τους καλύτερους συλλόγους της Ευρώπης με τον Σιμεόνε και το μέλλον του». Έτσι παρουσίασε η «Universo Valdano» τη συνέντευξή με τον Ροντρίγκο Ντε Πολ.

«Νιώθεις, όπως νιώθω εγώ, ότι είσαι πιο σημαντικός στην ομάδα της Αργεντινής παρά στην Ατλέτικο;» τον ρώτησε ευθέως ο Χόρχε Βαλντάνο.

Ο ιδιοκτήτης του ελληνικού εστιατορίου που έφαγε ο Ντε Πολ στο SPORTAL (vid)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

13:58 - 16.12.2022

Ο ιδιοκτήτης του ελληνικού εστιατορίου που έφαγε ο Ντε Πολ στο SPORTAL (vid)

Ο ιδιοκτήτης του ελληνικού εστιατορίου «Μάνος», περιέγραψε στο SPORTAL όλα όσα έγιναν κατά την επίσκεψη του Ρορντίγκο Ντε Πολ στο εστιατόριο του. Το χταποδάκι, η αστακομακαρονάδα και η επιθυμία του για τον Λιονέλ Μέσι να δοκιμάσει ελληνική κουζίνα.

«Ναι, έτσι νομίζω», απάντησε ο 29χρονος Αργεντινός μέσος. «Νομίζω ότι πρέπει να κάνω ένα βήμα μπροστά στην Ατλέτικο. Η διαφορά ήταν ότι όταν έφτασα στην ομάδα της Αργεντινής δεν υπήρχε τόσο σταθερή δομή, ποδοσφαιριστών ή γραμμή για το πώς γίνονταν τα πράγματα. Είχα πολύ μεγαλύτερη επιρροή σε αυτή τη λήψη αποφάσεων. Και στην Ατλέτικο υπάρχει ήδη μια πλήρως χτισμένη βάση», εξήγησε ο Ντε Πολ.