Ντε Πολ: «Όποιος με αμφισβήτησε μπορεί να μου πάρει π!#@» (vid)
i

Ροντρίγκο Ντε Πολ/ ©Twitter

Ντε Πολ: «Όποιος με αμφισβήτησε μπορεί να μου πάρει π!#@» (vid)

Ο Ροντρίγκο Ντε Πολ μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ από την Αργεντινή ξέφυγε και έστειλε ένα χυδαίο μήνυμα στους επικριτές του.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από χθες το βράδυ οι ποδοσφαιριστές της Αργεντινής. Μετά από ένα χορταστικό ματς η «αλμπισελέστε» επικράτησε της Γαλλίας στον καλύτερο τελικό όλων των εποχών στα πέναλτι με 4-2 (2-2 κ.δ και 3-3 παρ.) και κατέκτησε την κορυφή του κόσμου

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί από τους Αργεντίνους και πάρτι στα αποδυτήρια. Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών ο Νικολάς Οταμέντι έκανε live στο TikTok. Ο Ροντρίγκο Ντε Πολ ήταν «τρελαμένος» από την επιτυχία και δεν κρατήθηκε. Ο μέσος της Ατλέτικο Μαδρίτης έστειλε χυδαίο μήνυμα σε όσους του άσκησαν σκληρή κριτική. 

Αυτά μόνο ο Σκαλόνι: Ατάραχος και ο μόνος Αργεντινός που δεν πανηγύρισε τα γκολ (vid)
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

09:51 - 19.12.2022

Αυτά μόνο ο Σκαλόνι: Ατάραχος και ο μόνος Αργεντινός που δεν πανηγύρισε τα γκολ (vid)

Βλέποντας κανείς τον Λιονέλ Σκαλόνι στον πάγκο της Αργεντινής, μετά τον τελικό με την Γαλλία, θα νόμιζε ότι η «Αλμπισελέστε» δεν αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια, μιας και ο 44χρονος τεχνικός ήταν ανέκφραστος καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα...

«Είμαστε στην ιστορία για πάντα. Όποιος με αμφισβήτησε μπορεί να μου πάρει π!#@», είπε ο Ροντρίγκο Ντε Πολ κατά τη διάρκεια του live που έκανε ο συμπαίκτης του. Ο 28χρονος μέσος αναφερόταν στους επικριτές του μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τη Σαουδική Αραβία.