«Έσπασε» τη σιωπή του ο Ντέιλα: «Δεν κρατάω κακία - Στόχος της Μπριζ η πορεία στο Conference League»

Ρόνι Ντέιλα

i

© PrtScr

«Έσπασε» τη σιωπή του ο Ντέιλα: «Δεν κρατάω κακία - Στόχος της Μπριζ η πορεία στο Conference League»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:10 - 20.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:13 - 20.03.2024

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο της Μπριζ, ο Ρόνι Ντέιλα μίλησε για τους φετινούς στόχους του συλλόγου, το Conference Leagueκαι το παρασκήνιο του «διαζυγίου».

Μπορεί πρόσφατα να ήρθε η πρόκριση στα προημιτελικά του Conference League, ωστόσο η κατάσταση που επικρατεί στην Μπριζ δεν μοιάζει η ιδανικότερη!

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ γνώρισε πριν μερικά 24ωρα ήττα «σοκ» από τη Σιντ Τρούιντεν (2-1), με αποτέλεσμα ο Ρόνι Ντέιλα να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας.

Ο ίδιος φαίνεται να «πλήρωσε» το γεγονός πως η ομάδα του Βελγίου αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων στη μάχη του τίτλου, μένοντας στο -19 από την κορυφή με τη λήξη της κανονικής διάρκειας.

Με αφορμή την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της Μπριζ, ο Ρόνι Ντέιλα παραχώρησε συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στην εφημερίδα «Nieuwsblad» κι «έσπασε» τη σιωπή του.

Ο ίδιος μίλησε για τους φετινούς στόχους του συλλόγου, το Conference League και το παρασκήνιο του «διαζυγίου».

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Θέλουμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό στο Conference League και εγώ ήμουν πεπεισμένος ότι είναι πιθανό να συμβεί. Ούτε στο Πρωτάθλημα είχαν τελειώσει τα πάντα. Εύχομαι στον καθένα το καλύτερο. Ο καθένας πιστεύει ότι ο τρόπος με τον οποίο κάνει τα πράγματα είναι ο πιο σωστός. Απλά σκεφτόμασταν διαφορετικά. Δεν έχω κάποια δυσαρέσκεια, αποδέχομαι το πεπρωμένο μου, δεν κρατάω κακία. Εύχομαι τα καλύτερα για όλο τον σύλλογο. Παραμένω ο Νο 1 οπαδός της ομάδας. Δεν θα μετανιώσω ποτέ για την απόφασή μου να έρθω στην Μπριζ, έμαθα πολλά, έκανα πολλούς φίλους».

Για το αν έπαιξε σημαντικό ρόλο η αποχώρηση του CEO, Βινσέντ Μαναέρτ: «Ήταν πολύ σημαντικός για το κλαμπ, με την αποχώρησή του χάθηκε όλη η αθλητική γνώση. Ήταν ο σύνδεσμος μεταξύ των παικτών και του υπόλοιπου συλλόγου. Μου έλειψε, τελικά όλα έγιναν λόγω αποτελεσμάτων και όχι της προόδου της ομάδας. Ήθελα να τελειώσω την σεζόν με καλό τρόπο αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία».

Θυμίζουμε πως η Μπριζ είναι η ομάδα που θα κοντραριστεί ο Δικέφαλος του Βορρά για τα προημιτελικά, πρώτα στο «Γιαν Μπρέιντελ» στις 11 Απριλίου και μία εβδομάδα αργότερα στην Τούμπα (18/4), με φόντο τους «4» του Conference League.