Ο ΠΑΟΚ έδωσε το στίγμα του για τα εισιτήρια του πρώτου αγώνα με την Μπριζ

Σήμα ΠΑΟΚ

i

©intime

Ο ΠΑΟΚ έδωσε το στίγμα του για τα εισιτήρια του πρώτου αγώνα με την Μπριζ

Μάνος Τσαλγατίδης 21:22 - 19.03.2024 / Ανανεώθηκε: 21:22 - 19.03.2024

Τι αναφέρει ο ΠΑΟΚ για τα μαγικά χαρτάκια του εκτός έδρας παιχνιδιού με την Μπριζ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση της έβγαλε ειδική ενημέρωση προς τον κόσμο αναφορικά με τα εισιτήρια τους εκτός έδρας αγώνα με την Κλαμπ Μπριζ δίνοντας ένα πρώτο στίγμα για το σκεπτικό του αναφορικά με τη διάθεση αυτών.

Αναλυτικά:

«Οι κάτοχοι εισιτήριων διαρκείας Vip ,VipA & σουιτών που επιθυμούν να κρατήσουν εισιτήριο για τον UEFA Conference League προημιτελικό εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας στο Brugge, μπορούν να αποστείλουν email στο [email protected] για προκράτηση εισιτήριου από την Τετάρτη (20.03) στις 09:00 ως και την Παρασκευή (22.03) στις 17:00.

Η προκράτηση αφορά 1 εισιτήριο αγώνα ανά Vip/VipA εισιτήριο διαρκείας, το οποίο θα προορίζεται για προσωπική χρήση του κατόχου VIP/VIPA εισιτηρίου διαρκείας & θα απαγορεύεται ρήτα η μεταβίβαση του.

Κατά την αγορά του εισιτήριου ο Vip/VipA κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας θα υπογράφει υποχρεωτικά μια υπεύθυνη δήλωση ιδίας χρήσης στην οποία θα αναφέρεται ότι σε περίπτωση που κατά την είσοδο του στο γήπεδο διαπιστωθεί η μεταβίβαση του εισιτηρίου, τότε αυτόματα θα ακυρώνεται η ισχύς του Vip/VipA εισιτηρίου διαρκείας για τους εναπομείναντες αγώνες της φετινής περιόδου. Λόγω του μικρού αριθμού διαθέσιμων εισιτηρίων & της αυξημένης ζήτησης, η προκράτηση δεν εξασφαλίζει την οριστική αγορά του εισιτηρίου.

Διευκρινίσεις

Από την ανωτέρω διαδικασία εξαιρούνται όσα Vip/VipA εισιτήρια διαρκείας εκδόθηκαν είτε δωρέαν είτε βάσει συμφωνητικών χορηγίας».