Οι παίκτες του ΠΑΟΚ παίζουν μπάλα σε όλο τον κόσμο

Ντεσπόντοφ - Κωνσταντέλιας

i

© Intime

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ παίζουν μπάλα σε όλο τον κόσμο

Μάνος Τσαλγατίδης 13:51 - 19.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:52 - 19.03.2024

Από την Αθήνα μέχρι το Άμπου Ντάμπι και τη Σαουδική Αραβία θα παίξουν στη διακοπή οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Μπορεί να μην υπάρχει αγωνιστική δράση αυτή την εβδομάδα για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου επιστρέφει στις προπονήσεις με φόντο την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο τέλος του μήνα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έδωσε τέσσερις ημέρες άδεια στους παίκτες του, προκειμένου να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν 2023-2024.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν ξεκουράστηκαν αυτές τις ημέρες, καθώς έχουν ενσωματωθεί στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

Έξι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου θα λείπουν από τις προπονήσεις και θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία από την επόμενη εβδομάδα. Ο λόγος για τους Ντόμινικ Κοτάρσκι, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Κίριλ Ντεσπόντοφ, Τόμας Κεντζιόρα, Γιάννη Κωνσταντέλια και Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, οι οποίοι θα αγωνιστούν με τις Εθνικές τους ομάδες.

Οι πρώτες «μάχες» με «ασπρόμαυρο» ενδιαφέρον θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 21 Μαρτίου. Στις 21:45 αγωνίζεται η Εθνική Ελλάδας κόντρα στο Καζακστάν για τα προκριματικά EURO. Στις κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ βρίσκονται οι Γιάννης Κωνσταντέλιας και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και μαζί με τους συμπαίκτες τους θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για το επερχόμενο EURO.

Την ίδια μέρα αγωνιστική υποχρέωση έχει και η Εθνική Πολωνίας του Τόμας Κεντζιόρα, η οποία αντιμετωπίζει την Εσθονία εντός έδρας.

Την Πέμπτη, παράλληλα, αγωνίζεται και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με την Εθνική Σερβίας. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα στη Μόσχα, προκειμένου να δώσει φιλικό παιχνίδι με την Ρωσία στην VTB Arena. Μετά από αυτό το ματς, ο Zile θα ταξιδέψει στην Λάρνακα για να αντιμετωπίσει τη Δευτέρα (25/3) την Κύπρο στο πλαίσιο φιλικού αγώνα.

Όσον αφορά τον Ντομινίκ Κοτάρσκι και τον Κίριλ Ντεσπόντοφ, αυτοί θα δώσουν μόνο φιλικά ματς σε αυτή τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ο Κροάτης τερματοφύλακας κλήθηκε για πρώτη φορά στην ανδρική ομάδα της χώρας του και θα συμμετάσχει σε τουρνουά στο Άμπου Ντάμπι από τις 22 μέχρι τις 26 Μαρτίου.

Ο Κοτάρσκι στο στόχαστρο της Σέλτικ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:08 - 18.03.2024

Ο Κοτάρσκι στο στόχαστρο της Σέλτικ

Τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Ντομινίκ Κοτάρσκι, φαίνεται πως έχει βάλει στο στόχαστρό της η Σέλτικ με τον 24χρονο τερματοφύλακα να «αρέσει» πολύ στον προπονητή της ομάδας της Σκωτίας, Μπρένταν Ρότζερς.

Από την άλλη πλευρά ο Βούλγαρος εξτρέμ θα αντιμετωπίζει την Τανζανία και το Αζερμπαϊτζάν σε φιλικές αναμετρήσεις, με την ομάδα του να μην έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο για το EURO.