ΠΑΟΚ για Ντεσπόντοφ: «Είμαστε περήφανοι για σένα»

Κίριλ Ντεσπόντοφ

i

© intime

ΠΑΟΚ για Ντεσπόντοφ: «Είμαστε περήφανοι για σένα»

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος Βούλγαρος ποδοσφαιριστής και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε το δικό της μήνυμα.

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ πρόσθεσε ακόμη μία σπουδαία διάκριση στο βιογραφικό του!

Ο 27χρονος εξτρέμ του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος Βούλγαρος ποδοσφαιριστής και πάλι κι έτσι κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή της σχετικής λίστας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και τέταρτη στην καριέρα του.

Ο ίδιος έλαβε 317 ψήφους από τους δημοσιογράφους της χώρας του, με τον Ίλια Γκρούεφ της Λιντς να τον ακολουθεί στη δεύτερη θέση και τον Ιβάιλο Τσότσεφ της Λουντογκόρετς να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα.

«Είναι τεράστια τιμή για μένα να κερδίζω αυτό το βραβείο. Παράλληλα, είναι και με μεγάλη ευθύνη γιατί με υποχρεώνει να συνεχίσω να δουλεύω και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Το κέρδισα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει μια άνοδος στην απόδοσή μου», είπε αρχικά ο Κίριλ Ντεσπόντοφ και συνέχισε: «Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, την οικογένεια, την αρραβωνιαστικιά μου που με στηρίζουν σε καλές και κακές στιγμές. Τέλος, θέλω να τονίσω πως οποίος από τους τρεις μας το κέρδιζε, θα το άξιζε».

Το μήνυμα του Ντεσπόντοφ και η περηφάνια του ΠΑΟΚ

Ο Βούλγαρος επιθετικός του ΠΑΟΚ έκανε και μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram λίγες ώρες μετά τη βράβευση.

«Αυτό το βραβείο είναι ένα κίνητρο για μένα, θέλω να είμαι καλύτερος από χθες και να κερδίζω τον εαυτό μου κάθε μέρα. Ευχαριστώ για την αναγνώριση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά! Σημαίνει πολλά!», ανέφερε συγκεκριμένα στο μήνυμά του.

Η συγκεκριμένη διάκριση δεν πέρασε απαρατήρητη από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, η οποία έγραψε κάτω από το post του Ντεσπόντοφ: «Είμαστε περήφανοι για σένα».

Ο Κοτάρσκι στο στόχαστρο της Σέλτικ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:08 - 18.03.2024

Ο Κοτάρσκι στο στόχαστρο της Σέλτικ

Τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Ντομινίκ Κοτάρσκι, φαίνεται πως έχει βάλει στο στόχαστρό της η Σέλτικ με τον 24χρονο τερματοφύλακα να «αρέσει» πολύ στον προπονητή της ομάδας της Σκωτίας, Μπρένταν Ρότζερς.

Θυμίζουμε πως ο Βούλγαρος αποτέλεσε ένα από τα μεταγραφικά «μπαμ» του ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι. Ο 27χρονος ανακοινώθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου και μέχρι στιγμής έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στα... πεπραγμένα του Δικεφάλου, μετρώντας με την «ασπρόμαυρη» φανέλα 12 γκολ και 12 ασίστ σε 36 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.