Η αναφορά του ΠΑΟΚ στον παθιασμένο Μπάμπα και ο... Αλ Πατσίνο

Μπάμπα

i

© Intime

Η αναφορά του ΠΑΟΚ στον παθιασμένο Μπάμπα και ο... Αλ Πατσίνο

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:21 - 18.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:25 - 18.03.2024

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλησε να κάνει μέσα από τα social media το δικό της σχόλιο για το βλέμμα του Μπάμπα μετά το πρώτο γκολ στο ΠΑΟΚ - Ντίναμο.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός στη ρεβάνς της Τούμπας με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ (5-1) και... πέταξε για τους «8» του Conference League.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ήταν συγκλονιστική και πανηγύρισε την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια.

Ο Ράχμαν Μπάμπα ήταν αυτός που άνοιξε τον... χορό των τερμάτων, ενώ οι Τόμας, Κουλιεράκης, Ζίβκοβιτς και το αυτογκόλ του Σούτσιτς έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη.

Ένα από τα στιγμιότυπα της ρεβάνς που έκαναν τη διαφορά, ήταν το βλέμμα του παθιασμένου Μπάμπα στους πανηγυρισμούς μετά το 1-0. Μάλιστα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την ατάκα του Αλ Πατσίνο ως Τόνι Μοντάνα στον «Σημαδεμένο» έκανε το δικό της σχόλιο για τον Γκανέζο μπακ, ο οποίος το χάρηκε με τη ψυχή του.

«The eyes chico, they never lie», έγραψαν οι ασπρόμαυροι στο Twitter θέλοντας να αναδείξουν την αποφασιστικότητα του Ράχμαν Μπάμπα και των συμπαικτών του.

«Ασπρόμαυρος» Απρίλιος για δεύτερη φορά

Η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε σε προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης ήταν τη σεζόν 1973-1974, όταν είχε αντιμετωπίσει την Μίλαν στο πλαίσιο της φάσης των «8» του τότε Κυπέλλου Κυπελλούχων.

Στο πρώτο ματς που είχε διεξαχθεί στο Μιλάνο στις 13 Μαρτίου του 1974, οι «ασπρόμαυροι» είχαν ηττηθεί με 3-0, ενώ στην ρεβάνς της Τούμπας στις 20 Μαρτίου ο ΠΑΟΚ είχε έρθει ισόπαλος 2-2 γνωρίζοντας τον αποκλεισμό.

Η δεύτερη παρουσία του ΠΑΟΚ σε προημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης ήταν την σεζόν 2021/2022, όταν ο Δικέφαλος αντιμετώπισε την Μαρσέιγ στην πρώτη διοργάνωση του Conference League.

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν ηττηθεί με 2-1 στο Βελοντρόμ στις 7 Απριλίου, ενώ στη ρεβάνς της Τούμπας που είχε διεξαχθεί στις 14 Απριλίου, ο ΠΑΟΚ γνώρισε και πάλι την ήττα με 0-1, σταματώντας την ξέφρενη πορεία του.

Πλέον, ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί για τρίτη φορά σε προημιτελικό και για δεύτερη στο Conference League, με τους «ασπρόμαυρους» να τίθενται αντιμέτωποι με την Κλαμπ Μπριζ. Αυτή παράλληλα θα είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία του που ο Δικέφαλος θα αγωνιστεί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση τον Απρίλιο, αφού τα ματς με τους Βέλγους έχουν οριστεί για τις 11 και 18 του μήνα.