Τέλος κι επίσημα ο Ρόνι Ντέιλα από την Μπριζ - Αυτός θα κάτσει στον πάγκο στις «μάχες» με τον ΠΑΟΚ

Ρόνι Ντέιλα

i

© PrtScr

Τέλος κι επίσημα ο Ρόνι Ντέιλα από την Μπριζ - Αυτός θα κάτσει στον πάγκο στις «μάχες» με τον ΠΑΟΚ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:34 - 18.03.2024 / Ανανεώθηκε: 11:54 - 18.03.2024

Μέσω ανακοίνωσης, η Μπριζ γνωστοποίησε την αποχώρηση του Ρόνι Ντέιλα από τον πάγκο, λίγες εβδομάδες πριν τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ρόνι Ντέιλα αποτελεί παρελθόν από την Μπριζ και με τη... βούλα.

Η ομάδα του Βελγίου και αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους «8» του Conference League γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης την αποχώρησή του. Αφορμή αποτέλεσαν οι συνεχόμενες κακές εμφανίσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα αλλά και το γεγονός πως ο σύλλογος βρίσκεται αρκετά μακριά από την κορυφή, κάτι που δεν ήταν ανεκτό από τη διοίκηση

Το μέλλον του Ρόνι Ντέιλα έδειχνε αβέβαιο και η χθεσινή (17/3) ήττα από τη Σιντ Τρούιντεν αποτέλεσε το... κερασάκι στην τούρτα.

Μάλιστα, την ίδια ώρα έγινε γνωστό πως ο μέχρι πρότινος τεχνικός της δεύτερης ομάδας, Νίκι Χάιεν, θα είναι ο προσωρινός προπονητής του συλλόγου μέχρι το τέλος της σεζόν, κάτι που σημαίνει πως θα βρεθεί στα παιχνίδια εναντίον του ΠΑΟΚ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Ρόνι Ντέιλα δεν είναι πλέον προπονητής της Club Brugge.

Ο Ντέιλα ήταν προπονητής από την αρχή της φετινής σεζόν. Μετά από τα απογοητευτικά αποτελέσματα και το επίπεδο παιχνιδιού, αποφασίστηκε η διακοπή της συνεργασίας με τον προπονητή Ρόνι Ντέιλα και τους βοηθούς Εφρέν Χουάρες και Κριστόφ Άαλμπρεχτ. Τις τελευταίες εβδομάδες, η ομάδα δεν παρουσίασε την εικόνα που της αρμόζει και η διοίκηση ήταν πεπεισμένη πως με το συγκεκριμένο υλικό θα έπρεπε να υπάρχουν καλύτερα αποτελέσματα.

Η Club Brugge αναζητά νέο προπονητή ενόψει της επόμενης σεζόν. Την ίδια ώρα, ο Νίκι Χάγιεν θα αναλάβει μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς. Στο πλευρό του θα βρίσκεται ο Μίτσιελ Γιόνκχιρ (προπονητής U18) και τα άλλα στελέχη της πρώτης ομάδας».

Θυμίζουμε πως η Μπριζ είναι η ομάδα που θα κοντραριστεί ο Δικέφαλος του Βορρά για τα προημιτελικά πρώτα στο «Γιαν Μπρέιντελ» στις 11 Απριλίου και μία εβδομάδα αργότερα στην Τούμπα (18/4), με φόντο τους «4» του Conference League.