Ο Κοτάρσκι στο στόχαστρο της Σέλτικ

Ντoμινίκ Κοτάρσκι

i

©Intime

Ο Κοτάρσκι στο στόχαστρο της Σέλτικ

Στέλιος Βαρδάκης 21:08 - 18.03.2024

Τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Ντομινίκ Κοτάρσκι, φαίνεται πως έχει βάλει στο στόχαστρό της η Σέλτικ με τον 24χρονο τερματοφύλακα να «αρέσει» πολύ στον προπονητή της ομάδας της Σκωτίας, Μπρένταν Ρότζερς.

Σενάριο που συνδέει τον Ντoμινίκ Κοτάρσκι με την Σέλτικ εμφανίστηκε στη Σκωτία. Συγκεκριμένα ο λογαριασμός στο twitter που ειδικεύεται σε θέματα της σκωτσέζικης ομάδας, «Everything Celtic», αναφέρει τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ ως πιθανό στόχο για την πρωταθλήτρια Σκωτίας.

Μάλιστα, γίνεται λόγος ότι ο 24χρονος Κροάτης έχει τα χαρακτηριστικά και το στυλ παιχνιδιού που θέλει ο προπονητής του συλλόγου, Μπρένταν Ρότζερς. Σύμφωνα με το ίδιο tweet, ο Κοτάρσκι είναι πολύ καλός τόσο στον τομέα των αποκρούσεων όσο και με τη μπάλα στα πόδια και ο Ρότζερς λατρεύει τους τερματοφύλακες που μπορούν να «χτίσουν» από πίσω τις επιθέσεις της ομάδας του.

Αυτή τη στιγμή στη Σέλτικ, βασικός τερματοφύλακας λογίζεται ο Τζο Χαρτ. Το συμβόλαιο του 36χρονου Άγγλου γκολκίπερ, με σπουδαία καριέρα στο παρελθόν στη Μάντσεστερ Σίτι, λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Ο ίδιος έχει ανακοινώσει ότι δεν προτίθεται να το ανανεώσει καθώς σκοπεύει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο Κοτάρσκι αυτή τη στιγμή μοιάζει ως ένας πολύ καλός αντικαταστάτης του Χαρτ στα γκολπόστ της Σέλτικ, ωστόσο είναι πάρα πολύ νωρίς για να γίνει οποιαδήποτε εικασία.

Το συμβόλαιο του Κροάτη με τον ΠΑΟΚ έχει ισχύ έως και το καλοκαίρι του 2028 και γίνεται κατανοητό ότι εάν θέλει η Σέλτικ θέλει να αποκτήσει τον τερματοφύλακα της ελληνικής ομάδας, είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να βγάλει από τα ταμεία της ένα πολύ μεγάλο ποσό για πάρουν θετική απάντηση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Νέα δεδομένα εν όψει ΠΑΟΚ: Απολύει τον προπονητή της η Μπριζ – Το πλάνο της επόμενης μέρας!
CONFERENCE LEAGUE

22:31 - 17.03.2024

Νέα δεδομένα εν όψει ΠΑΟΚ: Απολύει τον προπονητή της η Μπριζ – Το πλάνο της επόμενης μέρας!

Tίτλοι τέλους αναμένεται να μπουν στη συνεργασία του Ρόνι Ντέιλα και της Κλαμπ Μπριζ, μετά την κακή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα και την ήττα από τη Σιντ Τρούιντεν.

Τη φετινή σεζόν ο Κοτάρσκι έχει αγωνιστεί 41 φορές σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρώπη) και έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία του 15 φορές συνολικά.