Σπουδαία στιγμή για τον Κοτάρσκι: Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ ενσωματώθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Κροατίας

Ντομινίκ Κοτάρσκι

i

© HNS

Σπουδαία στιγμή για τον Κοτάρσκι: Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ ενσωματώθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Κροατίας

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:04 - 19.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:04 - 19.03.2024

Οι εξαιρετικές επιδόσεις του Ντομινίκ Κοτάρσκι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, έφεραν και την παρθενική του κλήση στους... μεγάλους της Εθνικής Κροατίας.

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι ζει το όνειρό του!

Η εξαιρετική συνολική παρουσία του τη φετινή σεζόν κάτω από τα δοκάρια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, έφεραν και την παρθενική κλήση στην Εθνική ανδρών της χώρας του. Ο 24χρονος Κροάτης ενσωματώθηκε ήδη με την αποστολή της ομάδας του και πριν από μερικές ώρες έδωσε το «παρών» στο event για την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της Εθνικής, ενόψει και του Euro 2024 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο ίδιος αποτέλεσε το «μοντέλο» της βραδιάς, παρουσιάζοντας τη δεύτερη φανέλα του τερματοφύλακα της Κροατίας.

Ο Κοτάρσκι στο στόχαστρο της Σέλτικ

Σενάριο που συνδέει τον Ντoμινίκ Κοτάρσκι με τη Σέλτικ εμφανίστηκε στην Σκωτία. Συγκεκριμένα ο λογαριασμός στο twitter που ειδικεύεται σε θέματα της σκωτσέζικης ομάδας, «Everything Celtic», αναφέρει τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ ως πιθανό στόχο για την πρωταθλήτρια Σκωτίας.

Μάλιστα, γίνεται λόγος ότι ο 24χρονος Κροάτης έχει τα χαρακτηριστικά και το στυλ παιχνιδιού που θέλει ο προπονητής του συλλόγου, Μπρένταν Ρότζερς. Σύμφωνα με το ίδιο tweet, ο Κοτάρσκι είναι πολύ καλός τόσο στον τομέα των αποκρούσεων όσο και με τη μπάλα στα πόδια και ο πολύπειρος τεχνικός λατρεύει τους τερματοφύλακες που μπορούν να «χτίσουν» από πίσω τις επιθέσεις της ομάδας του.

Αυτήν τη στιγμή στη Σέλτικ, βασικός τερματοφύλακας λογίζεται ο Τζο Χαρτ. Το συμβόλαιο του 36χρονου Άγγλου γκολκίπερ, με σπουδαία καριέρα στο παρελθόν στη Μάντσεστερ Σίτι, λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Ο ίδιος έχει ανακοινώσει ότι δεν προτίθεται να το ανανεώσει καθώς σκοπεύει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο Κοτάρσκι αυτή τη στιγμή μοιάζει ως ένας πολύ καλός αντικαταστάτης του Χαρτ στα γκολπόστ της Σέλτικ, ωστόσο είναι πάρα πολύ νωρίς για να γίνει οποιαδήποτε εικασία.

Το συμβόλαιο του Κροάτη με τον ΠΑΟΚ έχει ισχύ έως και το καλοκαίρι του 2028 και γίνεται κατανοητό ότι εάν θέλει η Σέλτικ θέλει να αποκτήσει τον τερματοφύλακα της ελληνικής ομάδας, είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να βγάλει από τα ταμεία της ένα πολύ μεγάλο ποσό για πάρουν θετική απάντηση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η αναφορά της UEFA σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό: «Ποιος θα φτάσει πιο μακριά στο Conference League;»
CONFERENCE LEAGUE

13:46 - 19.03.2024

Η αναφορά της UEFA σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό: «Ποιος θα φτάσει πιο μακριά στο Conference League;»

Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός με σπουδαία ανατροπή «πέταξαν» για τα προημιτελικά του Conference League κι αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από την UEFA, η οποία έθεσε το δικό της ερώτημα μέσα από τα social media.

Τη φετινή σεζόν ο Κοτάρσκι έχει αγωνιστεί 41 φορές σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρώπη) και έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία του 15 φορές συνολικά.