Η αναφορά της UEFA σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό: «Ποιος θα φτάσει πιο μακριά στο Conference League;»

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

i

© Intime

Η αναφορά της UEFA σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό: «Ποιος θα φτάσει πιο μακριά στο Conference League;»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:46 - 19.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:58 - 19.03.2024

Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός με σπουδαία ανατροπή «πέταξαν» για τα προημιτελικά του Conference League κι αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από την UEFA, η οποία έθεσε το δικό της ερώτημα μέσα από τα social media.

Ονειρική ήταν η προηγούμενη Πέμπτη (14/3) για τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό!

Οι δύο ομάδες έδειξαν χαρακτήρα και παρά την ήττα στα πρώτα ματς κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση με εντυπωσιακό τρόπο και να κλείσουν τη θέση τους στην προημιτελική φάση του Conference League.

Από τη μία ο Δικέφαλος έστησε «πάρτι» σε μία κατάμεστη Τούμπα και πήρε τη νίκη απέναντι στην Ντίναμο Ζάγκρεμπ με 5-1, με αποτέλεσμα να δώσει συνέχεια στην ευρωπαϊκή του πορεία. Στη συνέχεια η κληρωτίδα... χαμογέλασε στην ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου, η οποία θα κοντραριστεί στους «8» με την Μπριζ. Το πρώτο ματς είναι προγραμματισμένο για τις 11 Απριλίου στο Βέλγιο, ενώ η ρεβάνς της Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί μία εβδομάδα αργότερα (18/4).

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός έκανε το... θαύμα του στη Σερβία με θριαμβευτικό τρόπο. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση μετά την ευρεία νίκη στο Φάληρο (1-4), όμως οι Πειραιώτες δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα. Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ ήταν καταιγιστική στη ρεβάνς και διέσυρε τους Ισραηλινούς, επικρατώντας με 6-1 (!).

Επόμενος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη, ακούει στο όνομα Φενέρμπαχτσε. Οι ερυθρόλευκοι θα τεθούν αντιμέτωποι με τους Τούρκους πρώτα στο «Γ. Καραϊσκάκης» (11/4) κι έπειτα στην Κωνσταντινούπολη (18/4).

Με αφορμή αυτές ιστορικές προκρίσεις και την παρουσία δύο ελληνικών ομάδων στα προημιτελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, η UEFA έθεσε το δικό της ερώτημα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στα social media.

«Δύο ελληνικές ομάδες παραμένουν στο Conference League. Ποια θα φτάσει πιο μακριά;».

Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης:

Κλαμπ Μπριζ - ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε

Λιλ - Άστον Βίλα

Φιορεντίνα - Πλζεν

Τα ζευγάρια των ημιτελικών

Λιλ ή Άστον Βίλα - Ολυμπιακός ή Φενέρμπαχτσε

Φιορεντίνα ή Πλζεν - Μπριζ ή ΠΑΟΚ

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης στο Sportal: «Αξίζουμε να πάμε στο Euro 2024, θα είναι ωραίο ν’ αντιμετωπίσουμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο» (vid)
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

12:32 - 19.03.2024

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης στο Sportal: «Αξίζουμε να πάμε στο Euro 2024, θα είναι ωραίο ν’ αντιμετωπίσουμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο» (vid)

Ο διεθνής άσος του ΠΑΟΚ Κωνσταντίνος Κουλιεράκης μίλησε για το μεγάλο ματς της Εθνικής Ελλάδας με το Καζακστάν και τα οφέλη που θα έχει η πρόκριση στο Euro 2024. Η ατάκα για την… κόντρα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αυτό σημαίνει πως ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα μπορούν να κοντραριστούν μονάχα στον τελικό της διοργάνωσης, ο οποίος θα γίνει επί ελληνικού εδάφους. Συγκεκριμένα, η σπουδαία αυτή αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην Opap Arena τον ερχόμενο Μάιο (29/5).