Έπαιξε 25 λεπτά και άλλαξε όλο τον Ολυμπιακό: Ο παίκτης κλειδί που περιμένει ο Μεντιλίμπαρ

Ζέλσον Μαρτίνς

i

© Intime

Έπαιξε 25 λεπτά και άλλαξε όλο τον Ολυμπιακό: Ο παίκτης κλειδί που περιμένει ο Μεντιλίμπαρ

Διονύσης Βερβελές 10:50 - 19.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:36 - 19.03.2024

Σύντομα θα είναι στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για να δώσει λύσεις…

Μόλις ένα ματς πρόλαβε να αγωνιστεί ο Ζέλσον Μάρτινς υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, καθώς πιο πριν ταλαιπωρούταν ξανά από τραυματισμό. Μάλιστα σε αυτό το ένα παιχνίδι που τον έβαλε ως αλλαγή ο Βάσκος τεχνικός, ο 28χρονος εξτρέμ μπήκε και άλλαξε τη ροή του αγώνα. Συγκεκριμένα, έπαιξε για 24 λεπτά στο ματς.

Μπήκε στο 59ο λεπτό της αναμέτρησης και ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ του Παναιτωλικού μέσα στο Αγρίνιο. Από τη στιγμή όμως που μπήκε ο Μάρτινς στο χορτάρι, ο Ολυμπιακός ξαφνικά άλλαξε εικόνα στο επιθετικό του κομμάτι και μπόρεσε να γίνει πιο απειλητικός.

Έτσι ήρθε η ανατροπή μέχρι το 79' με το 1-2 υπέρ των «ερυθρόλευκων», όμως στο 83' έγινε πάλι αλλαγή ο Ζέλσον λόγω τραυματισμού. Μάλιστα ήταν τότε μία εικόνα αρκετά στενάχωρη για όποιον την είχε δει, με τον παίκτη να βάζει τα κλάματα γιατί δεν μπορούσε να πιστέψει ότι με το που είχε επιστρέψει από τραυματισμό χτύπησε ξανά.

Πλέον έχουν περάσει ημέρες από εκείνη τη στιγμή και ο παίκτης μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του. Είναι πολύ πιθανό με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του πρωταθλήματος, ο Ζέλσον να είναι έτοιμος να τεθεί στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ και να αγωνιστεί ξανά. Άλλωστε τις τελευταίες ημέρες, είχε ζητήσει και σχετική άδεια για να τον δουν γιατρός και φυσιοθεραπευτής στο εξωτερικό…

Τον πιστεύει ο Βάσκος

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ποιότητα που έχει ως ποδοσφαιριστής ο Ζέλσον Μάρτινς. Είναι παίκτης με εκρηκτικότητα και που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Ο Μεντιλίμπαρ τον ξέρει τον Ζέλσον, άλλωστε έχει αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες και όλοι γνωρίζουν την αξία του, και για αυτό τον υπολογίζει για τη συνέχεια. Περιμένει ο Βάσκος τον παίκτη του να επιστρέψει για να μπει και να βοηθήσει την ομάδα του Πειραιά, διότι όπως αρκετοί έτσι και ο ίδιος πιστεύει ότι με τον Πορτογάλο ο Ολυμπιακός είναι ακόμη πιο δυνατός στην επίθεσή του. Και αυτό το έδειξε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.