«Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Ματέους Αλεξάντρε»

«Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Ματέους Αλεξάντρε»

Ελένη Ανδρικοπούλου 20:45 - 18.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:49 - 18.03.2024

Ο 24χρονος δεξιός μπακ, Ματέους Αλεξάντρε βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού, σύμφωνα iG Esporte από τη Βραζιλία.

Μπορεί να μεσολαβούν περίπου τρεις μήνες μέχρι την έναρξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, αλλά ήδη έχουν ξεκινήσει τα σενάρια που εμπλέκουν τον Ολυμπιακό.

Όπως μεταδίδει το iG Esporte από τη Βραζιλία, στο μεταγραφικό στόχαστρο των Πειραιωτών βρίσκεται ο Ματέους Αλεξάντρε. Σύμφωνα με το εν λόγω Μέσο για τον 24χρονο δεξιό οπισθοφύλακα πέρα από τον Ολυμπιακό ενδιαφέρονται κι άλλοι σύλλογοι.

Ο Ματέους Αλεξάντρε ανήκει στην Κουιάμπα κι έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025. Με τη βραζιλιάνικη ομάδα φέτος ο 24χρονος μπακ έχει καταγράψει 8 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους οι Πειραιώτες έχουν ρωτήσει ακόμα και για τα χρήματα που απαιτεί η Κουιάμπα για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, για τον οποίο θυμίζουμε πως το περασμένο καλοκαίρι υπήρξε ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό.

Ο Ματέους Αλεξάντρε συνεργάζεται με το μανατζερικό γραφείο Casa Soccer M9, το οποίο όπως είθισται στη Λατινική Αμερική, έχει κομβικό ρόλο στις αποφάσεις του παίκτη.

Ο Ματέους Αλεξάντρε γεννήθηκε στις 7 Απριλίου του 1999 στη βραζιλιάνικη πόλη Μαρίλια. Έχει ύψος 1,88μ. και διακρίνεται για τα ανασταλτικά χαρακτηριστικά του.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Μαρίλια και στη συνέχεια μεταπήδησε στην Πόντε Πρέτα.

Ακολούθησε ο δανεισμός του στη δεύτερη ομάδα της Κορίνθιανς κι οι δανεισμοί του στην Ίντερ Λιμέιρα και στην Κοριτίμπα, μέχρι που τον Ιανουάριο του 2023 έμεινε ελεύθερος κι έκλεισε στην Κουιάμπα.