Αθλητικός διευθυντής Φενέρμπαχτσε: «Άνθρωποι με μαχαίρια και ξύλα απειλούσαν τους παίκτες μας»

Μάριο Μπράνκο

i

© Intime

Αθλητικός διευθυντής Φενέρμπαχτσε: «Άνθρωποι με μαχαίρια και ξύλα απειλούσαν τους παίκτες μας»

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ και νυν της Φενέρμπαχτσε, Μάριο Μπράνκο, μίλησε για τα επεισόδια στο ματς με την Τράμπζονσπορ και υπερασπίστηκε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του.

Στην Τουρκία έχει ξεσπάσει «πόλεμος» για την επεισοδιακή αναμέτρηση Τράμπζονσπορ - Φενέρμπαχτσε.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Europa Conference League, επικράτησε 3-2 και παρέμεινε δεύτερη, στο -2 από τη Γαλατά, έπειτα από 30 αγωνιστικές. Οι πανηγυρισμοί των παικτών της Φενέρ στο κέντρο του γηπέδου, στο τέλος του ματς, δεν άρεσαν στους οπαδούς της ομάδας του Ταξιάρχη Φούντα. Εκατοντάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στους φιλοξενούμενους.

Παίκτες και μέλη του τεχνικού τιμ δέχθηκαν χτυπήματα, ενώ υπάρχουν φωτογραφίες, όπου οπαδός της Τράμπζονσπορ φέρεται να έχει στο χέρι του μαχαίρι, το οποίο έπεσε στο χορτάρι έπειτα από σύγκρουση με αντίπαλο παίκτη!

Μετά τα όσα αδιανόητα συνέβησαν στην Τραπεζούντα, ο πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ και νυν της Φενέρμπαχτσε, Μάριο Μπράνκο έκανε το δικό του σχόλιο και μεταξύ άλλων υπερασπίστηκε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του.

 «Οι κατηγορίες εναντίον των παικτών είναι εντελώς αβάσιμες, γιατί αυτό που είδαμε ήταν απίστευτο. Άνθρωποι με μαχαίρια και ξύλα απειλούσαν τους παίκτες μας από κάθε κατεύθυνση. Οι παίκτες μας έπρεπε να αμυνθούν γιατί μπορώ να πω ότι κινδύνευε η ζωή τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

H Τράμπζονσπορ απάντησε και «απείλησε» τον διαιτητή: «Μην νομίζεις ότι σε ξεχάσαμε»

Σε πρώτο χρόνο, η ανακοίνωση των γηπεδούχων ανέφερε πως ο σύλλογος δεν πρόκειται να επιτρέψει σε κανέναν να σπιλώσει το όνομα των φιλάθλων της. 

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας παρακολουθεί την όλη διαδικασία πολύ προσεκτικά. Το κλαμπ μας θα ενημερώσει το κοινό για τη θέση της Τουρκικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, όταν εκείνη κάνει γνωστές τις πειθαρχικές της διώξεις. Θα θέλαμε επίσης να κάνουμε γνωστό το εξής!

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν άνθρωπο και κανένα σωματείο να προσπαθήσει να σπιλώσει την πόλη της Τραπεζούντας, την Τραμπζονσπόρ και τους έντιμους οπαδούς της, μετά τα διαδραματιζόμενα χθες βράδυ. Θεωρούμε πως είναι χρήσιμο να σας θυμίσουμε ότι εμείς δεν πρόκειται να το αφήσουμε ποτέ να συμβεί αυτό».

Στέλεχος της Φενέρμπαχτσε σοκάρει μιλώντας στο Sportal: «Ήταν 2-0 και χτύπησαν τον τερματοφύλακα με αλυσίδα - Θα φύγουμε από το πρωτάθλημα»
REST OF THE WORLD

09:09 - 19.03.2024

Στέλεχος της Φενέρμπαχτσε σοκάρει μιλώντας στο Sportal: «Ήταν 2-0 και χτύπησαν τον τερματοφύλακα με αλυσίδα - Θα φύγουμε από το πρωτάθλημα»

Ο υπεύθυνος Τύπου της Φενέρμπαχτσε, Άλπερ Γεμενσίλερ μίλησε στο Sportal για τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του επεισοδιακού ντέρμπι κόντρα στη Τράμπζονσπορ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως οπαδοί ήταν αποφασισμένοι να τραυματίσουν σοβαρά τους παίκτες των «καναρινιών», ενώ μεταξύ άλλων επιβεβαίωσε το σενάριο περί αποχώρησης από το πρωτάθλημα.

Σε δεύτερο χρόνο, ακολούθησε η ανάρτηση του κλαμπ στα social media, η οποία είχε απειλητικό τόνο προς τον ρέφερι του αγώνα. Συγκεκριμένα, η Τράμπζονσπορ ανέβασε ένα βίντεο με τα λάθη του Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ, το οποίο συνοδευόταν από μία λεζάντα που έγραφε: «Μην νομίζεις ότι σε ξεχάσαμε. Κανένας δεν άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί μας».