H Τραμπζονσπόρ απάντησε και «απείλησε» τον διαιτητή: «Μην νομίζεις ότι σε ξεχάσαμε»
i

© PS Twitter

H Τραμπζονσπόρ απάντησε και «απείλησε» τον διαιτητή: «Μην νομίζεις ότι σε ξεχάσαμε»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:22 - 18.03.2024 / Ανανεώθηκε: 21:43 - 18.03.2024

Μέσω ανακοίνωσης αλλά και μίας ανάρτησης στα social media, η Τραμπζονσπόρ έδωσε τη δική της απάντηση για τα επεισόδια, ενώ απείλησε και τον διαιτητή του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε, Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ.

Τα επεισόδια μετά την αναμέτρηση ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Τραμπζονσπόρ επισκίασαν το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης. Με τη λήξη του αγώνα, οι παίκτες της αντιπάλου του Ολυμπιακού δεν πρόλαβαν να χαρούν το τρίποντο που πήραν, αφού έπειτα από λίγο υπήρξε εισβολή των φίλων της γηπεδούχου.

Ακολούθησαν σκηνές χάους με τους παίκτες των «καναρινιών» να πιάνονται στα χέρια με τους χούλιγκανς και τις δυνάμεις της αστυνομίας να προσπαθούν - μάταια - να επιβάλουν την τάξη. Μία μέρα μετά από τα όσα έλαβαν χώρα στο «Papara Park», η Τραμπζονσπόρ έδωσε τη δική της απάντηση για τα επεισόδια, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε. Παράλληλα, λίγο αργότερα «απείλησε» τον διαιτητή του αγώνα, Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ, ανεβάζοντας μία ανάρτηση στο Twitter που τον στοχοποιεί.

Σε πρώτο χρόνο, η ανακοίνωση της γηπεδούχου ανέφερε πως ο σύλλογος δεν πρόκειται να επιτρέψει σε κανέναν να σπιλώσει το όνομα των φιλάθλων της. «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας παρακολουθεί την όλη διαδικασία πολύ προσεκτικά. Το κλαμπ μας θα ενημερώσει το κοινό για τη θέση της Τουρκικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, όταν εκείνη κάνει γνωστές τις πειθαρχικές της διώξεις. Θα θέλαμε επίσης να κάνουμε γνωστό το εξής!

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν άνθρωπο και κανένα σωματείο να προσπαθήσει να σπιλώσει την πόλη της Τραπεζούντας, την Τραμπζονσπόρ και τους έντιμους οπαδούς της, μετά τα διαδραματιζόμενα χθες βράδυ. Θεωρούμε πως είναι χρήσιμο να σας θυμίσουμε ότι εμείς δεν πρόκειται να το αφήσουμε ποτέ να συμβεί αυτό», τόνισε συγκεκριμένα.

Σε δεύτερο χρόνο, ακολούθησε η ανάρτηση του κλαμπ στα social media, το οποίο είχε απειλητικό τόνο προς τον ρέφερι του αγώνα. Συγκεκριμένα, η Τραμπζονσπόρ ανέβασε ένα βίντεο με τα λάθη του Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ, το οποίο συνοδευόταν από μία λεζάντα που έγραφε: «Μην νομίζεις ότι σε ξεχάσαμε. Κανένας δεν άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί μας».

Τραβάει το σχοινί η Φενέρμπαχτσε - Απειλεί να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Τουρκίας
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

20:02 - 18.03.2024

Τραβάει το σχοινί η Φενέρμπαχτσε - Απειλεί να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Τουρκίας

Με αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα απειλεί ο Αλί Κοτς, πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, σε περίπτωση που τιμωρηθούν πέντε παίκτες του για τη χρήση βίας προς τους οπαδούς της Τράμπζονσπορ.

Θυμίζουμε πως, κατά κύριο λόγο, η οργή του συλλόγου από την Τραπεζούντα προκλήθηκε για το γκολ του Μπατσουαγί, το οποίο ήταν και εκείνο που έκρινε τον αγώνα. Οι γηπεδούχοι θεώρησαν πως ο Οουστερβόλντε  κάνει επιθετικό φάουλ στον Μποζόκ, στο ξεκίνημα της φάσης.