Χαμός και ντου οπαδών στο Τράμπζονσπορ-Φενέρμπαχτσε - Καρατιά του Μπατσουαγί σε εισβολέα (vids)

Χαμός και ντου οπαδών στο Τράμπζονσπορ-Φενέρμπαχτσε - Καρατιά του Μπατσουαγί σε εισβολέα (vids)

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:04 - 17.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:04 - 17.03.2024

Επεισοδιακή ήταν η αναμέτρηση της Τράμπζονσπορ με τη Φενέρμπαχτσε, καθώς οι οπαδοί της πρώτης ομάδας μπούκαραν μέσα στο γήπεδο. Μάλιστα ο Μιτσί Μπατσουαγί με μία απίθανη καρατιά πέτυχε έναν φίλο της Τράμπζονσπορ.

Ο κακός χαμός έγινε στην Τουρκία, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ανάμεσα στη Τράμπζονσπορ με τη Φενέρμπαχτσε, για την 30ή αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, οι οπαδοί της ομάδας από την Τραπεζούντα μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών των παικτών της Φενέρ. Οι φίλοι της τουρκικής ομάδας πήγαν με απειλητικές διαθέσεις προς τους ποδοσφαιριστές.

Ορισμένοι παίκτες ήρθαν στα χέρια με τους εισβολείς, οι οποίοι απώθησαν τους φιλοξενούμενους μέχρι τη φυσούνα. Ένας από αυτούς ήταν ο ποδοσφαιριστής της Φενέρμπαχτσε, Μιτσί Μπατσουαγί, ο οποίος με μία απίθανη καρατιά πέτυχε έναν από τους οπαδούς που εισέβαλαν. Όπως ήταν φυσικό η ασφάλεια του γηπέδου προσπάθησε με κάθε τρόπο να περιορίσει την εισβολή.

Στα αγωνιστικά, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Europa Conference League- πέρασε δια πυρός και σιδήρου απ’ την Τραπεζούντα επικρατώντας 3-2 της Τράμπζονσπορ και παρέμεινε στο -2 από την πρωτοπόρο Γαλατασαράι.

Ο Ταξιάρχης Φούντας έμεινε στον πάγκο από τον προπονητή της Τράμπζονσπορ, Αμπντουλάχ Αβτζί και μπήκε αλλαγή στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων στη θέση του Τρεζεγκέ.

Δείτε τα σχετικά βίντεο: