Χαμός στο Μπεσίκτας  - Αντάλιασπορ: H ομάδα του Φερνάντο Σάντος ισοφάρισε με πέναλτι στο 90+11' αλλά ακυρώθηκε γιατί ο Ράσιτσα ακούμπησε την μπάλα με τα δύο πόδια (vid)

Χαμός στο Μπεσίκτας - Αντάλιασπορ: H ομάδα του Φερνάντο Σάντος ισοφάρισε με πέναλτι στο 90+11' αλλά ακυρώθηκε γιατί ο Ράσιτσα ακούμπησε την μπάλα με τα δύο πόδια (vid)

Δημήτρης Χούπης 23:58 - 16.03.2024 / Ανανεώθηκε: 00:00 - 17.03.2024

Χαμός έγινε στο τέλος του αγώνα Μπεσίκτας - Αντάλιασπορ, με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης να σκοράρει το γκολ της ισοφάρισης στο 90+11', αλλά το τέρμα ακυρώθηκε γιατί ο παίκτης ακούμπησε την μπάλα και με τα δύο πόδια.

Ο κακός χαμός έγινε στο παιχνίδι της Μπεσίκτας με την Αντάλιασπορ. Συγκεκριμένα, στο παιχνίδι της 30ης αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος η ομάδα του Φερνάντο Σάντος γνώρισε την ήττα με 1-2 και έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League.

Το σκορ για την Αντάλιασπορ το άνοιξε ο Μπαλτσί στο 5ο λεπτό και ο Μπούκσα στο 38' έκανε το 2-0. Ο Μούτσι μείωσε στο 46ο λεπτό και στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης η Μπεσίκτας κέρδισε πέναλτι. Ο Ράσιτσα το εκτέλεσε, έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι», αλλά το τέρμα ακυρώθηκε.

Ο λόγος που ο διαιτητής δεν μέτρησε το τέρμα της ισοφάρισης, είναι γιατί ο Κοσοβάρος χτύπησε την μπάλα και με τα δύο πόδια. Όπως είναι λογικό οι παίκτες της Αντάλιασπορ διαμαρτυρήθηκαν αμέσως στον διαιτητή του παιχνιδιού, ο οποίος ενημερώθηκε από το VAR και ακύρωσε το γκολ.

Κάπως έτσι η Αντάλιασπορ πήρε τη νίκη και ανέβηκε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, μειώνοντας τη διαφορά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη στους πέντε βαθμούς.