Ματς - έπος και απίθανη νίκη για την αντίπαλο του Ολυμπιακού, Φενέρμπαχτσε, σε ένα επεισοδιακό ματς (vids)

Ματς - έπος και απίθανη νίκη για την αντίπαλο του Ολυμπιακού, Φενέρμπαχτσε, σε ένα επεισοδιακό ματς (vids)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:51 - 17.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:06 - 17.03.2024

Ένα ασύλληπτο παιχνίδι ήταν αυτό ανάμεσα σε Τράμπζονσπορ και Φενέρμπαχτσε, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού να παίρνει τη νίκη με 3-2. To παιχνίδι ολοκληρώθηκε με οργή των γηπεδούχων και σοβαρά επεισόδια από τους οπαδούς τους.

Ένα επεισοδιακό και συνάμα υπέροχο παιχνίδι ήταν αυτό ανάμεσα σε Τραμπζονσπόρ και Φενέρμπαχτσε, το οποίο ολοκληρώθηκε με 2-3 υπερ της φιλοξενούμενης. Οι γηπεδούχοι ήταν έξαλλοι με τη διαιτησία του αγώνα της 30ης αγωνιστικής της Super Lig, ο οποίος ολοκληρώθηκε με σοβαρά επεισόδια και «ντου» των οπαδών της.

Αφορμή στάθηκε, όπως όλα δείχνουν το τρίτο γκολ της φιλοξενούμενης, για το οποίο υπάρχουν διαμαρτυρίες για φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης. Τα επεισόδια ήρθαν μετά τη λήξη, όταν ένας φίλος της Τράμπζονσπορ «μπούκαρε» στο γήπεδο. Οι παίκτες της Φενέρ που πανηγύριζαν τον είδαν να πλησιάζει απειλητικά και έσπευσαν να τον απωθήσουν, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει εισβολή εκατοντάδων υποστηρικτών. Ακολούθησαν σκηνές... χάους, με τους παίκτες των καναρινιών να παίζουν ξύλο με φιλάθλους και τους σεκιούριτι με την αστυνομία να προσπαθούν να επιβάλλουν την τάξη.

Στα του αγώνα, η φιλοξενούμενη ήταν εκείνη που μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση. Ο Φρεντ ήταν εκείνος που έδωσε το προβάδισμα στο 13ο λεπτό, ενώ ο ίδιος στο 45+4' φάνηκε να κάνει πιο εύκολο το έργο της ομάδας του, σκοράροντας για το 2-0. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, το οποίο φαίνεται να έδινε στους γηπεδούχους ένα ισχυρό προβάδισμα.

Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε. Στο 63ο λεπτό ο Μπαρντί μείωσε σε 1-2, ενώ ακολούθησε η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τρεζεγκέ στο 78'. Τελικά, το σκορ διαμόρφωσε ο Μπατσουαγί , ο οποίος με ένα υπέροχο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, στο 87'. Η οργή προκλήθηκε για το γεγονός πως ο Οουστερβόλντε φαίνεται να κάνει επιθετικό φάουλ στον Μποζόκ, στο ξεκίνημα της φάσης.

Χαμός και ντου οπαδών στο Τράμπζονσπορ-Φενέρμπαχτσε - Καρατιά του Μπατσουαγί σε εισβολέα (vids)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

22:04 - 17.03.2024

Χαμός και ντου οπαδών στο Τράμπζονσπορ-Φενέρμπαχτσε - Καρατιά του Μπατσουαγί σε εισβολέα (vids)

Επεισοδιακή ήταν η αναμέτρηση της Τράμπζονσπορ με τη Φενέρμπαχτσε, καθώς οι οπαδοί της πρώτης ομάδας μπούκαραν μέσα στο γήπεδο. Μάλιστα ο Μιτσί Μπατσουαγί με μία απίθανη καρατιά πέτυχε έναν φίλο της Τράμπζονσπορ.

Μάλιστα, σε αυτό στάθηκε και η γηπεδούχος, με ανάρτησή της στα social media. Για την ιστορία, ο Ταξιάρχης Φούντας πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση, στη θέση του Τρεζεγκέ στο 90+6'.

Η ενδεκάδα της Φενερμπαχτσέ (4-2-3-1): Λιβάκοβιτς, Οσάγι-Σάμουελ, Αζίζ (46' Οουστερφόλντε), Τζικού, Καντιόγλου, Γιουκσέκ, Φρεντ, Καχβετσί (90' Μουλντούρ), Σιμάνσκι (83' Μπατσουαγί), Τάντιτς, Τζέκο (83' Ντουρσούν)