«Προσοχή στον Ελ Κααμπί»: Οι Τούρκοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε

Ελ Κααμπί

i

©intime

«Προσοχή στον Ελ Κααμπί»: Οι Τούρκοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:09 - 17.03.2024

Σε αφιέρωμά της η «Sabah» αναφέρθηκε στο ποιόν του Ολυμπιακού, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον Ελ Κααμπί. Το Μέσο της Τουρκίας έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στους παίκτες της Φερνέρμπαχτσε, όσον αφορά τον Μαροκινό φορ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στα προημιτελικά του Europa Conference League μετά την επική πρόκριση κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, της οποίας και επικράτησε με 6-1. Εκεί καλείται να αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε, με τις δύο ομάδες να συναντιούνται και πάλι μετά από τρεις σεζόν.

Με αφορμή την εν λόγω κλήρωση, το δημοφιλές Μέσο «Sabah» έκανε ένα εκτενές αφιέρωμα στον Ολυμπιακό. Σε αυτό, λοιπόν, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος και αποτελεί τον πρώτο σκόρερ των Πειραιωτών. Η ιστοσελίδα από την Τουρκία έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε, τονίζοντας πως θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα τον Μαροκινό φορ.

«Προσοχή στον Ελ Κααμπί» ανέφερε σε πρώτο χρόνο ο τίτλος του άρθρου, στο οποίο αναφερόταν μεταξύ άλλων ότι: «Ο Ελ Κάαμπι είναι εκείνος που τραβάει τα βλέμματα στο αντίπαλο στρατόπεδο. Ο Μαροκινός είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 25 γκολ». Αναφορά γινόταν και στον Ντάνιελ Ποντένσε, ενώ η ιστοσελίδα υπέπεσε και σε ένα λάθος, όσον αφορά τους βασικούς παίκτες της ομάδας.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, στο δημοσίευμα τονίζονταν πως ο Μαντί Καμαρά είναι ένας από τους παίκτες - κλειδιά για τον σύλλογο. Η διαφορά βέβαια είναι πως ο Αφρικανός χαφ έχει τεθεί εκτός πρώτης ομάδας, μετά τα πειθαρχικά του παραπτώματα.

Θυμίζουμε πως η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στους Πειραιώτες και στη Φενέρμπαχτσε θα διεξαχθεί στις 11 Απριλίου, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Η ρεβάνς για τα προημιτελικά του Europa Conference League έχει προγραμματιστεί για μία εβδομάδα αργότερα (18/4) στην Κωνσταντινούπολη.

Η βιντεοκλήση του Μαρινάκη, ο χαμός στα αποδυτήρια και η υποδοχή των θριαμβευτών: Η παρακάμερα της μυθικής πρόκρισης του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι (vid)
CONFERENCE LEAGUE

12:05 - 17.03.2024

Η βιντεοκλήση του Μαρινάκη, ο χαμός στα αποδυτήρια και η υποδοχή των θριαμβευτών: Η παρακάμερα της μυθικής πρόκρισης του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι (vid)

Δείτε όσα δεν κατέγραψαν οι κάμερες από την επική ανατροπή του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και την πρόκριση στα προημιτελικά του Conference League.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως για να φτάσει στη συγκεκριμένη φάση, η ομάδα της Τουρκίας απέκλεισε την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ. Στο πρώτο ματς επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας, με την εντός έδρας ρεβανς να ολοκληρώνεται με μία ήττα άνευ ουσίας (0-1). Προηγουμένως, ο σύλλογος του Ισμαΐλ Καρτάλ τερμάτισε πρώτος στον όμιλό του, αφήνοντας πίσω του κατά σειρά τις Λουντογκόρετς, Νόρτσελαντ και Σπαρτάκ Τρνάβα.