Η βιντεοκλήση του Μαρινάκη, ο χαμός στα αποδυτήρια και η υποδοχή των θριαμβευτών: Η παρακάμερα της μυθικής πρόκρισης του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι (vid)

Η βιντεοκλήση του Μαρινάκη, ο χαμός στα αποδυτήρια και η υποδοχή των θριαμβευτών: Η παρακάμερα της μυθικής πρόκρισης του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι (vid)

Δημήτρης Χούπης 12:05 - 17.03.2024 / Ανανεώθηκε: 12:07 - 17.03.2024

Δείτε όσα δεν κατέγραψαν οι κάμερες από την επική ανατροπή του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και την πρόκριση στα προημιτελικά του Conference League.

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης (14/3) πήρε μια επική πρόκριση στους «8» του Conference League κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την ήττα στο Καραϊσκάκης με 1-4 από τους Ισραηλινούς, αλλά στη ρεβάνς της Σερβίας επικράτησαν με 6-1 στην παράταση και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Εκεί η ομάδα του Χοσέ Λουί Μεντιλίμπαρ θα αντιμετωπίσει τη τουρκική Φενέρμπαχτσε και το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στον Πειραιά στις 11 Απριλίου και η ρεβάνς στην Κωνσταντινούπολη θα γίνει μία εβδομάδα μετά, δηλαδή στις 18 του μήνα. Σε περίπτωση που περάσει το εμπόδιο του τουρκικού συλλόγου, τότε ο Ολυμπιακός θα βρει απέναντί του είτε την Άστον Βίλα είτε τη Λιλ.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ λοιπόν έβγαλε στη δημοσιότητα την παρακάμερα από την επική ανατροπή κόντρα στους Ισραηλινούς. Μεταξύ άλλων δείχνει τους πανηγυρισμούς στα γκολ και ιδιαίτερα στο ψαλιδάκι του Ελ Κααμπί, τους πανηγυρισμούς στο τέλος στα αποδυτήρια, αλλά και την υποδοχή στο αεροδρόμιο από τους οπαδούς της ομάδας.

Σε κάποιο σημείο φαίνεται ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, να μιλάει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για να τους συγχαρεί για την πρόκριση μέσω βιντεοκλήσης.

Η επιβράβευση του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες του

Μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι, δεν υπήρχε άνθρωπος που να μην είχε μείνει ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την πρόκριση της ομάδας. Ειδικά μετά από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα κόντρα στην ομάδα από το Ισραήλ αλλά και τον Παναθηναϊκό.

Κάπως έτσι ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Χοσέ Λουί Μεντιλίμπαρ για να επιβραβεύσεις τους παίκτες του, τους έδωσε τρεις μέρες ρεπό. Κάπως έτσι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν για ένα τριήμερο ενόψει της συνέχειας της σεζόν τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη.