Η επιβράβευση του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες του

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ/©Intime

Η επιβράβευση του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες του

Διονύσης Βερβελές 21:05 - 16.03.2024 / Ανανεώθηκε: 21:05 - 16.03.2024

Η κίνησή του να τους δώσει τέσσερις ημέρες ρεπό, δείχνοντας την ικανοποίησή του…

Δεν υπήρχε άνθρωπος που δεν ήταν ικανοποιημένος μετά απ' αυτό που έκανε ο Ολυμπιακός στη Σερβία απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι στους «8» του Conference League μετά από μία ιστορική πρόκριση και φυσικά ήταν απόλυτα ικανοποιημένος και ο Χοσέ Λουί Μεντιλίμπαρ.

Ο Βάσκος τεχνικός αυτό που είχε ζητήσει από τους παίκτες του ήταν να δει απ' αυτούς μία αντίδραση μετά από τις δύο άσχημες ήττες με Μακάμπι Τελ Αβίβ και Παναθηναϊκό. Δεν είχε στο μυαλό του αυτό που έγινε, δηλαδή την 6άρα και πρόκριση. Το δήλωσε άλλωστε και ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, όπως και στην Ισπανία.

Για αυτό εξάλλου και είχε πολλά κέφια μετά τον αγώνα στη Σερβία και θέλοντας να επιβραβεύσει τους ποδοσφαιριστές του για αυτό που έκαναν, αλλά και για την υπερπροσπάθεια να πάρουν την πρόκριση, τους ανακοίνωσε τετραήμερο ρεπό! Κάτι το οποίο οι «ερυθρόλευκοι» το αποδέχτηκαν με μεγάλη ικανοποίηση και ιδιαίτερα οι διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Οι παίκτες που είναι στην εθνική Ελλάδας πρόκειται να ενσωματωθούν με την ομάδα την Κυριακή, οπότε μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Μεντιλίμπαρ είχαν την ευκαιρία να κάτσουν χθες, Παρασκευή, αλλά και σήμερα, Σάββατο. Γενικότερα όμως οι ποδοσφαιριστές δέχτηκαν με μεγάλη χαρά την απόφαση αυτή του Μεντιλίμπαρ, γιατί είχαν ανάγκη από την ξεκούραση, όχι μόνο τη σωματική μετά από το τρέξιμο που... έριξαν αλλά και τα 120 λεπτά που αγωνίστηκαν, αλλά και τη ψυχολογική ξεκούραση. «Τράβηξαν» μεγάλη πίεση οι παίκτες όλη αυτήν την εβδομάδα και μετά από τα αρνητικά αποτελέσματα που υπήρξαν. Πλέον όμως γύρισαν και πάλι το κλίμα οι «ερυθρόλευκοι» και τώρα αυτό που έχουν να κάνουν είναι να το κρατήσουν σε αυτά τα επίπεδα.

Δε γύρισε ο Γιόβετιτς

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν επέστρεψε με την αποστολή του Ολυμπιακού στην Ελλάδα και δεν έζησε αυτό που έγινε στο αεροδρόμιο της Αττικής, ήταν ο Στέφαν Γιόβετιτς. Ο σκόρερ του 1-5 του ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ θέλησε να μείνει στη Σερβία, όπου θα κάτσει για λίγα 24ωρα και μετά θα ενσωματωθεί με την Εθνική ομάδα της χώρας του, το Μαυροβούνιο.