Η ηγετική ανάρτηση του Φορτούνη: «Δεν είναι τόσο το τι κάνει ένα άτομο, αλλά αυτό που κάνουμε ως ομάδα»

Κώστας Φορτούνης

i

Κώστας Φορτούνης/©Intime

Η ηγετική ανάρτηση του Φορτούνη: «Δεν είναι τόσο το τι κάνει ένα άτομο, αλλά αυτό που κάνουμε ως ομάδα»

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:32 - 16.03.2024 / Ανανεώθηκε: 11:35 - 16.03.2024

Το μήνυμα του Κώστα Φορτούνη μέσω των social media μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στους «8» του Europa Conference League.

Ο Ολυμπιακός μετά το έπος της Σερβίας βρίσκεται στους «8» του Europa Conference League. Οι Πειραιώτες διέλυσαν με 6-1 την Μακάμπι Τελ Αβίβ στην παράταση, ανέτρεψαν την ήττα με 4-1 του πρώτου αγώνα στο Φάληρο και πήραν θρυλική πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έψαχνε το «θαύμα» και το βρήκε στέλνοντας στα ουράνια τους φιλάθλους της. Έχοντας περάσει περισσότερες από 24 ώρες από τον θρίαμβο του Ολυμπιακού, ο Κώστας Φορτούνης θέλησε μέσω των social media να στείλει το δικό του μήνυμα για την τεράστια επιτυχία των «ερυθρόλευκων».

Ο αρχηγός των Πειραιωτών δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες από το ματς με τους Ισραηλινούς και συνόδευσε την ανάρτησή του με την εξής λεζάντα: «Δεν είναι τόσο το τι κάνει ένα άτομο. Είναι αυτό που κάνουμε ως ομάδα». Με αυτόν τον τρόπο ο 31χρονος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού θέλησε να τονίσει πως η επιτυχία της ομάδας ήταν απόρροια συλλογικής προσπάθειας των ποδοσφαιριστών».

Να αναφέρουμε ότι ο Κώστας Φορτούνης τη φετινή σεζόν μετρά 10 γκολ και 16 ασίστ σε 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός στη φάση των «8» του Europa Conference League θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε. Το πρώτο ματς θα γίνει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Πέμπτη 11 Απριλίου στις 19:45, ενώ η ρεβάνς θα λάβει χώρα μία εβδομάδα αργότερα, στις 18 του μήνα στις 22:00 το βράδυ.