Η υπόκλιση του Κιν και το… ζόρι που του έβαλε ο Μεντιλίμπαρ

Ρόμπι Κιν

i

© Intime

Η υπόκλιση του Κιν και το… ζόρι που του έβαλε ο Μεντιλίμπαρ

Διονύσης Βερβελές 13:29 - 16.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:30 - 16.03.2024

Η κίνηση του τεχνικού της Μακάμπι και η επόμενη δύσκολη ημέρα…

Ένα ποδοσφαιρικό θαύμα πέτυχε ο Ολυμπιακός απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ με τη νίκη πρόκριση που πήρε για τα προημιτελικά του Conference League. Δεν είναι και λίγο να έχεις χάσει στο γήπεδό σου με 1-4 και μετά να πηγαίνεις εκτός έδρας να πηγαίνεις μέχρι την παράταση και τελικά να παίρνεις την πρόκριση με 1-6!

Κάτι το οποίο δεν έχει πετύχει ποτέ άλλη ομάδα σε όλη την Ευρώπη, όμως ο Ολυμπιακός όχι απλά μπορούσε, αλλά το έκανε! Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ακριβώς αυτό που έπρεπε, πήγαν με υπομονή στο παιχνίδι τους και πήραν αυτό που ήθελαν, μέχρι που έφτασαν το ματς στην παράταση και μετά σε σκορ πρόκρισης για τους «8» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Μετά το τέλος του ματς αυτό το οποίο έμεινε όμως σε όλους στον Ολυμπιακό, πέρα φυσικά από την πρόκριση, την εμφάνιση και το γενικότερο κλίμα που επικρατούσε, ήταν και μία κίνηση του προπονητή της Μακάμπι, Ρόμπι Κιν. Ο σπουδαίος Ρόμπι Κιν με την τεράστια καριέρα ως ποδοσφαιριστής, όταν τελείωσε το ματς και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» είχαν μπει στ' αποδυτήριά τους επέλεξε να τους «επισκεφτεί».

Μπήκε μέσα στ' αποδυτήρια των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού και τους μίλησε. Τους έδωσε συγχαρητήρια για τον αγώνα που έκαναν, τόνισε πως ο Ολυμπιακός άξιζε να περάσει με την εμφάνιση που έκανε και παράλληλα έδωσε σε όλους καλή τύχη για τη συνέχεια της ομάδας στη διοργάνωση. Οι παίκτες από την πλευρά τους άκουγαν με μεγάλη προσοχή τον Ρόμπι Κιν και όταν τελείωσε με αυτό που είχε να τους πει τον χειροκρότησαν και τον ευχαρίστησαν για την κίνησή του.

Αυτό που έκανε ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ έδειξε πρώτα απ' όλα τη δική του προσωπικότητα, αναγνωρίζοντας την ανωτερότητα του αντιπάλου του όπως και επίσης η κίνησή του αναδεικνύει και την εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι «ερυθρόλευκοι» μέσα στη Σερβία και συγκεκριμένα στην Τόπολα, κόντρα στην ομάδα του Ισραήλ.

Οι Ισραηλινοί πάντως, δεν το πήραν και τόσο ψύχραιμα το σκηνικό. Κάθε άλλο. Και στο αεροδρόμιο το πρωί της Παρασκευής, υπήρχε κατήφεια και μάλιστα δημοσιεύματα θέλουν τον Κιν να είναι στον… αέρα μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό. Του έβαλε δύσκολα ο Μεντιλίμπαρ, τον ξάφνιασε και τώρα… τρέχει!