Στέλεχος της Φενέρμπαχτσε σοκάρει μιλώντας στο Sportal: «Ήταν 2-0 και χτύπησαν τον τερματοφύλακα με αλυσίδα - Θα φύγουμε από το πρωτάθλημα»

Στέλεχος της Φενέρμπαχτσε σοκάρει μιλώντας στο Sportal: «Ήταν 2-0 και χτύπησαν τον τερματοφύλακα με αλυσίδα - Θα φύγουμε από το πρωτάθλημα»

Κώστας Τόπας 09:09 - 19.03.2024 / Ανανεώθηκε: 11:40 - 19.03.2024

Ο υπεύθυνος Τύπου της Φενέρμπαχτσε, Άλπερ Γεμενσίλερ μίλησε στο Sportal για τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του επεισοδιακού ντέρμπι κόντρα στη Τράμπζονσπορ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως οπαδοί ήταν αποφασισμένοι να τραυματίσουν σοβαρά τους παίκτες των «καναρινιών», ενώ μεταξύ άλλων επιβεβαίωσε το σενάριο περί αποχώρησης από το πρωτάθλημα.

Επεισοδιακή ήταν η αναμέτρηση της Τράμπζονσπορ με τη Φενέρμπαχτσε, καθώς οι οπαδοί της πρώτης ομάδας μπούκαραν μέσα στο γήπεδο. Συγκεκριμένα, χούλιγκαν της ομάδας από την Τραπεζούντα μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών των παικτών της Φενέρ, οι οποίοι από την πλευρά τους απάντησαν.

Ορισμένοι παίκτες ήρθαν στα χέρια με τους εισβολείς, οι οποίοι απώθησαν τους φιλοξενούμενους μέχρι τη φυσούνα. Ένας από αυτούς ήταν ο ποδοσφαιριστής της Φενέρμπαχτσε, Μιτσί Μπατσουαγί, ο οποίος με μία απίθανη καρατιά πέτυχε έναν από τους οπαδούς που εισέβαλαν. Όπως ήταν φυσικό η ασφάλεια του γηπέδου προσπάθησε με κάθε τρόπο να περιορίσει την εισβολή.

Στις τάξεις της Φενέρμπαχτσε επικρατεί οργή μετά τα επεισόδια κόντρα στην Τραμπζονσπόρ. Τη Δευτέρα (18/3) ο πρόεδρος της ομάδας, Αλί Κοτς, απείλησε πως ο σύλλογος θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, εφόσον οι παίκτες του τιμωρηθούν για χρήση βίας εναντίον των οπαδών που εισέβαλαν στο γήπεδο. Η ομοσπονδία της χώρας φαίνεται πως ετοιμάζει ποινές προς πέντε παίκτες των «καναρινιών», για το γεγονός πως εκείνοι αντέδρασαν στην επίθεση που δέχθηκαν από τους χούλιγκανς.

Ο υπεύθυνος Τύπου της Φενέρμπαχτσε, Άλπερ Γεμενσίλερ μίλησε στο Sportal για τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του επεισοδιακού ντέρμπι, λέγοντας χαρακτηριστικά πως οπαδοί της Τραμπζονσπόρ ήταν αποφασισμένοι να τραυματίσουν σοβαρά τους παίκτες των «καναρινιών», γι' αυτό και εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο με αιχμηρά αντικείμενα, όπως μαχαίρια και αλυσίδες στα χέρια τους.

Πρώτα από όλα είμαστε στην κούρσα του τίτλου με τη Γαλατασαράι και η Τραμπζονσπόρ είναι 30 βαθμούς πίσω μας. Με το πρώτο σφύριγμα οι οπαδοί της Τραμπζονσπόρ άρχισαν να πετάνε πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Μετά σκοράραμε δύο γκολ και το ημίχρονο ήταν 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα έγιναν πολύ πιο άγρια. Οι παίκτες μας δεν μπορούσαν να είναι στον αγωνιστικό χώρο καθώς τους πετούσαν πράγματα. Ο τερματοφύλακάς μας είχε χτυπηθεί από αλυσίδα οπαδών. Το παιχνίδι έπρεπε να σταματήσει, αλλά ο διαιτητής δεν το έκανε.

Μετά από αυτό, το σκορ έγινε 2-2 και σταμάτησαν να πετάνε πράγματα στο γήπεδο. Όταν σκοράρουμε το τρίτο γκολ και κερδίσαμε το παιχνίδι, άρχισε η εισβολή στον αγωνιστικό χώρο. Ένας από αυτούς είχε μαχαίρι στο χέρι και οι παίκτες μας έπρεπε να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Ευτυχώς οι παίκτες μας δεν τραυματίστηκαν σοβαρά, αλλά έχουν πληγές στα σώματά τους».

Ο υπεύθυνος Τύπου της τουρκικής ομάδας, επιβεβαίωσε στο Sportal τα σενάρια που θέλουν τη Φενέρμπαχτσε να αποχωρεί από το πρωτάθλημα, σε περίπτωση που τιμωρηθούν πέντε παίκτες του για τη χρήση βίας προς τους οπαδούς της Τράμπζονσπορ.

«Ναι είναι αλήθεια. Το διοικητικό συμβούλιο θα συνεδριάσει στις 2 Απριλίου και τότε θα υπάρξει οριστική απόφαση», τόνισε χαρακτηριστικά ο Άλπερ Γεμενσίλερ.