Υποδοχή ηρώων για τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε μετά τα σοβαρά επεισόδια στην Τραπεζούντα (vid)

Υποδοχή ηρώων για τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε μετά τα σοβαρά επεισόδια στην Τραπεζούντα (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:30 - 18.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:30 - 19.03.2024

Οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε αποθέωσαν τους παίκτες της ομάδας στο αεροδρόμιο, μετά τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στην Τραπεζούντα.

Στην Τουρκία έχει ξεσπάσει «πόλεμος» για την επεισοδιακή αναμέτρηση Τράμπζονσπορ – Φενέρμπαχτσε.Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Europa Conference League, επικράτησε 3-2 και παρέμεινε δεύτερη, στο -2 από τη Γαλατά, έπειτα από 30 αγωνιστικές.

Οι πανηγυρισμοί των παικτών της Φενέρ στο κέντρο του γηπέδου, στο τέλος του ματς, δεν άρεσαν στους οπαδούς της ομάδας του Ταξιάρχη Φούντα. Εκατοντάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στους παίκτες της Φενέρ.

Ο Μιτσί Μπατσουαγί, μάλιστα, ο οποίος πέτυχε το νικητήριο γκολ στην ομάδα του, «ντύθηκε Τσάκι Τσαν» για να προστατευτεί. Από τη Φενέρ, πάντως, υπάρχουν σοβαρές καταγγελίες. Παίκτες, μέλη του τεχνικού τιμ, δέχθηκαν χτυπήματα, ενώ υπάρχουν φωτογραφίες, όπου οπαδός της Τράμπζονσπορ φέρεται να έχει στο χέρι του μαχαίρι, το οποίο έπεσε στο χορτάρι έπειτα από σύγκρουση με αντίπαλο παίκτη!

Η αποστολή της Φενέρμπαχτσε επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη στις 04:00 τα ξημερώματα. Εκεί οι οπαδοί της τουρκικού συλλόγου βρέθηκαν στο αεροδρόμιο και αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο Ταξιάρχης Φούντας έμεινε στον πάγκο από τον προπονητή της Τράμπζονσπορ, Αμπντουλάχ Αβτζί και μπήκε αλλαγή στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων στη θέση του Τρεζεγκέ.

Θυμίζουμε ότι ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φενέρμπαχτσε θα διεξαχθεί στις 11 Απριλίου και ο δεύτερος στις 18 του μήνα. Από εκεί και πέρα αν κι εφόσον η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ καταφέρει να πάρει την πρόκριση κόντρα στη Φενέρ, τότε στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Άστον Βίλα – Λιλ.

Δείτε το σχετικό βίντεο: