«Οπαδός μπήκε με μαχαίρι στο γήπεδο» - Το Εσωτερικών ξεκίνησε έρευνα για όσα έγιναν στο ματς της Τράμπζονσπορ με τη Φενέρμπαχτσε (pic)

«Οπαδός μπήκε με μαχαίρι στο γήπεδο» - Το Εσωτερικών ξεκίνησε έρευνα για όσα έγιναν στο ματς της Τράμπζονσπορ με τη Φενέρμπαχτσε (pic)

Γιώργος Σακελλαρίου 22:59 - 17.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:18 - 17.03.2024

Στη Φενέρμπαχτσε υποστηρίζουν ότι οπαδοί της Τράμπζονσπορ τους επιτέθηκαν με μαχαίρια!

Στην Τουρκία έχει ξεσπάσει «πόλεμος» για την επεισοδιακή αναμέτρηση ΤράμπζονσπορΦενέρμπαχτσε.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Europa Conference League, επικράτησε 3-2 και παρέμεινε δεύτερη, στο -2 από τη Γαλατά, έπειτα από 30 αγωνιστικές. Οι πανηγυρισμοί των παικτών της Φενέρ στο κέντρο του γηπέδου, στο τέλος του ματς, δεν άρεσαν στους οπαδούς της ομάδας του Ταξιάρχη Φούντα. Εκατοντάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στους παίκτες της Φενέρ.

Ο Μπατσουαγί, μάλιστα, ο οποίος πέτυχε το νικητήριο γκολ στην ομάδα του, «ντύθηκε Τσάκι Τσαν» για να προστατευτεί. Από τη Φενέρ, πάντως, υπάρχουν σοβαρές καταγγελίες. Παίκτες, μέλη του τεχνικού τιμ, δέχθηκαν χτυπήματα, ενώ υπάρχουν φωτογραφίες, όπου οπαδός της Τράμπζονσπορ φέρεται να έχει στο χέρι του μαχαίρι, το οποίο έπεσε στο χορτάρι έπειτα από σύγκρουση με αντίπαλο παίκτη!

Δείτε τον οπαδό με το μαχαίρι που έπεσε στο χορτάρι

«Ο οπαδός έχει ένα μαχαίρι στον καρπό του. Πριν προλάβει να βγάλει το μαχαίρι, χτυπήθηκε και το μαχαίρι έπεσε στο έδαφος. Ο οπαδός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να σκοτώσει! Ο αγώνας Τραμπζονσπόρ - Φενερμπαχτσέ είναι η απόλυτη ντροπή!», αναφέρεται σε λογαριασμό στα social media.

Χαμός και ντου οπαδών στο Τράμπζονσπορ-Φενέρμπαχτσε - Καρατιά του Μπατσουαγί σε εισβολέα (vids)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

22:04 - 17.03.2024

Χαμός και ντου οπαδών στο Τράμπζονσπορ-Φενέρμπαχτσε - Καρατιά του Μπατσουαγί σε εισβολέα (vids)

Επεισοδιακή ήταν η αναμέτρηση της Τράμπζονσπορ με τη Φενέρμπαχτσε, καθώς οι οπαδοί της πρώτης ομάδας μπούκαραν μέσα στο γήπεδο. Μάλιστα ο Μιτσί Μπατσουαγί με μία απίθανη καρατιά πέτυχε έναν φίλο της Τράμπζονσπορ.

Σημαιάκια του κόρνερ

Σε άλλο λογαριασμό υπάρχει φωτογραφία, όπου οπαδός των γηπεδούχων επιτέθηκε σε παίκτη της Φενέρ με το σημαιάκι του κόρνερ!

O υπουργός Εσωτερικών Αλί Γερλίκαγια, παράλληλα, ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα σχετικά με την ταυτότητα των θεατών που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο μετά τον αγώνα Τράμπζονσπορ - Φενερμπαχτσέ και για τα επεισόδια που σημειώθηκαν μετά τον αγώνα.