Ο διαιτητής στο επεισοδιακό Τράμπζονσπορ – Φενέρμπαχτσε γρονθοκοπήθηκε από τον πρόεδρο της ομάδας των Χατζηγιοβάνη, Κίτσιου! (vid)

Ο διαιτητής στο επεισοδιακό Τράμπζονσπορ – Φενέρμπαχτσε γρονθοκοπήθηκε από τον πρόεδρο της ομάδας των Χατζηγιοβάνη, Κίτσιου! (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 22:35 - 17.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:04 - 17.03.2024

Ο Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ με τα σφυρίγματά του στο Τράμπζονσπορ - Φενέρμπαχτσε προκαλεί χαμό στην Τουρκία. Τον περασμένο Δεκέμβριο γρονθοκοπήθηκε από τον πρόεδρο της Ανκαραγκιουτσού, ομάδας των Κίτσιου, Χατζηγιοβάνη.

Ο Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο στην Τουρκία.

Ο 37χρονος διαιτητής (1/8/86) σφύριξε το ματς Τράζμπονσπορ – Φενέρμπαχτσε. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa Conference League για την 30ή αγωνιστική επικράτησε 3-2 στην Τραπεζούντα, με την ομάδα του Ταξιάρχη Φούντα (μπήκε στο 96’ στο ματς) να έχει φριχτά παράπονα. Φωνάζει για επιθετικό φάουλ πριν το νικητήριο γκολ της Φενέρ στο 87’ με τον Μπατσουαγί. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν για το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε η Τράμπζονσπορ από 2-0 σε 2-2.

Στο τέλος του αγώνα οι παίκτες της Φενέρ πανηγύρισαν έξαλλα, αυτό δεν άρεσε στους οπαδούς των γηπεδούχων, οι οποίοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και συγκρούστηκαν με τους ποδοσφαιριστές, ενώ ο Μπατσουαγί έδωσε καραδιά σε οπαδό!

Ο Μέλερ, μόλις πριν τρεις μήνες, ήταν πάλι στο επίκεντρο. Ήταν 11/12/23 και σφύριξε στην αναμέτρηση της Ανκαραγκιουτσού με τη Ρίζεσπορ. Ο πρόεδρος των γηπεδούχων, στην οποία παίζουν οι Κίτσιου, Χατζηγιοβάνης με τη λήξη μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, έδωσε μία γροθιά στο πρόσωπο του Μελέρ, ο οποίος σωριάστηκε στο χόρτο και στη συνέχεια δύο στελέχη των γηπεδούχων τον χτύπησαν με κλοτσιές στο κεφάλι και στο σώμα!

Δείτε το απίθανο περιστατικό!

Ο πρόεδρος της Ανκαραγκιουτσού, ο Φαρούκ Κοτσά, τιμωρήθηκε και τα ματς εκείνη την περίοδο αναβλήθηκαν. Ο Κοτσά, ο οποίος ανήκει στο κόμμα του Ερντογάν και είναι πρώην βουλευτής του κόμματος «Δικαιοσύνη και Ανάπτυξη» απομακρύνθηκε, μάλιστα, από την παρτάταξη. Έπειτα από το περιστατικό, ο Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την διαιτησία.

«Τελείωσε για μένα. Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο». Αλλά έπαιξε απόψε στην Τραπεζούντα και ξεσήκωσε ξανά τα πλήθη! Ο Μελέρ μετά από τα χτυπήματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι εξετάσεις έδειξαν κάταγμα στο ζυγωματικό.

Χαμός και ντου οπαδών στο Τράμπζονσπορ-Φενέρμπαχτσε - Καρατιά του Μπατσουαγί σε εισβολέα (vids)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

22:04 - 17.03.2024

Χαμός και ντου οπαδών στο Τράμπζονσπορ-Φενέρμπαχτσε - Καρατιά του Μπατσουαγί σε εισβολέα (vids)

Επεισοδιακή ήταν η αναμέτρηση της Τράμπζονσπορ με τη Φενέρμπαχτσε, καθώς οι οπαδοί της πρώτης ομάδας μπούκαραν μέσα στο γήπεδο. Μάλιστα ο Μιτσί Μπατσουαγί με μία απίθανη καρατιά πέτυχε έναν φίλο της Τράμπζονσπορ.

Δείτε τη φάση για την οποία φωνάζει η Τράμπονζσπορ κι έγινε μπροστά στα μάτια του Μελέρ.