Απίστευτο: Άνθρωπος της Φενέρμπαχτσε πετούσε γυάλινα ποτήρια στους οπαδούς της Τράμπζονσπορ (vid)

Απίστευτο: Άνθρωπος της Φενέρμπαχτσε πετούσε γυάλινα ποτήρια στους οπαδούς της Τράμπζονσπορ (vid)

Ένα από τα στελέχη της Φενέρμπαχτσε πιάστηκε να πετάει γυάλινα ποτήρια στα κεφάλια οπαδών της Τράμπζονσπορ.

Σκηνές... χάους εκτυλίχθηκαν στο «Papara Park» της Τραπεζούντας, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Τράμπζονσπορ με τη Φενέρμπαχτσε, καθώς εκατοντάδες οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο κι επιτέθηκαν στους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού τιμ της Φενέρ.

Οι παίκτες των φιλοξενουμένων «απάντησαν» από την πλευρά τους προς τους οπαδούς της «Τράμπζον» που τους επιτέθηκαν, με χτυπήματα, κλωτσιές και γροθιές και για πολλά λεπτά το γήπεδο μετατράπηκε σε... πεδίο μάχης, με τους αστυνομικούς και τους σεκιούριτι να παρεμβαίνουν με πολύ μεγάλη καθυστέρηση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να συνοδεύσουν την αποστολή της Φενέρ στα αποδυτήρια.

Μάλιστα χαμός έγινε και στις κερκίδες, με ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media να δείχνει ένα μέλος της Φενέρμπαχτσε να πετάει γυάλινα ποτήρια προς τους οπαδούς της Τράμπζονσπορ.

Καταγγελίες από τον τεχνικό της αντιπάλου του Ολυμπιακού: - «Χτύπησαν τον γιο μου, οι παίκτες έχουν μελανιές στο πρόσωπο»

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Europa Conference League επικράτησε 3-2 στην Τραπεζούντα. Έμεινε έτσι στο -2 από την πρωτοπόρο Γαλατά και οι παίκτες της πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη στο κέντρο του γηπέδου. Τότε μπήκαν στο γήπεδο οπαδοί της Τράμπζονσπορ και τους επιτέθηκαν με κλοτσιές, γροθιές, σημαιάκια του κόρνερ, ενώ υπάρχουν καταγγελίες και για μαχαίρια.

Μετά τον αγώνα, ο τεχνικός της Τράμπζονσπορ Αμπντουλάχ Αβτζί σχολίασαν: «Αντί να μιλήσουμε για το πως από 2-0 κάναμε το ματς 2-2, θα μιλήσουμε για την κατάσταση στο ημίχρονο και στο τέλος του αγώνα. Δεν θέλω να μιλήσουμε γι’ αυτό.

Δεν θα διορθωθεί με κουβέντα. Το είπα και στον Ισμαϊλ Καρτάλ. Δυστυχώς παρόμοια πράγματα έχουν ξαναγίνει. Αυτό που ζήσαμε στο το τέλος του αγώνα είναι λυπηρό. Αναρωτιέμαι τι θα βγει από αυτή την κατάσταση. Θα μείνω στο αγωνιστικό. Η επιστροφή μας στο παιχνίδι ήταν καλή. Είμαστε τρίτοι στο πρωτάθλημα, είμαστε στα ημιτελικά του κυπέλλου. Οι παίκτες μου δεν τα παράτησαν, επέστρεψαν, δεν αξίζαμε να χάσουμε».

Ο τεχνικός της Φενέρ Ισμαϊλ Καρτάλ δήλωσε: «Έχω πρήξιμο στο κεφάλι μου. Το έχω συνηθίσει. Μεγάλωσα στους δρόμους. Είμαι παιδί της Μαύρης Θάλασσας. Δεν είμαι κάποιος που ξαπλώνει. Έχω μελανιές στους ώμους και στο κεφάλι μου από αντικείμενα, αλλά δεν ξάπλωσα στο έδαφος, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Μερικοί συνεργάτες μου έχουν μελανιές, κάποιοι παίκτες έχουν σχισμένα χείλη, μελανιές στο σώμα και στο πρόσωπο. Του γιου μου το κεφάλι έχει πρηστεί. Χτύπησαν το παιδί.

Όλοι προσπαθούμε να υπηρετήσουμε το τουρκικό ποδόσφαιρο. Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη, τη χρειαζόμασταν. Το αξίζαμε με το παιχνίδι μας στο πρώτο ημίχρονο. Μετά το παιχνίδι σταμάτησε με το αντικείμενο που έπεσε. Γιατί υπάρχει τέτοια αντίληψη εναντίον της Φενερμπαχτσέ; Εμείς δεχθήκαμε επίθεση σήμερα. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που έχω βιώσει κάτι τέτοιο. Συγχαίρω τους παίκτες μου. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον πήραμε 3 βαθμούς.

Παίκτης μου δέχθηκε μπίλια στο κεφάλι του στο 60’. Ο αγώνας έπρεπε να διακοπεί. Ούτε αυτό έγινε. Οι διαιτητές προσπάθησαν να τελειώσουν τον αγώνα. Προσπαθήσαμε να μείνουμε στο γήπεδο.

Οι παίκτες μου ήταν χαρούμενοι στο κέντρο και πανηγύριζαν. Οπαδοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Δεχθήκαμε επιθέσεις στους διαδρόμους των αποδυτηρίων... Μετά τον αγώνα στην έδρα μας, οι παίκτες της Τράμπζονσπορ που νίκησαν πετούσαν ο ένας τον άλλον στον αέρα. Έφυγαν άνετα από το γήπεδο χωρίς αντίδραση. Γιατί συμβαίνουν αυτά όταν νικάμε εδώ; Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τόση τριβή μεταξύ των δύο συλλόγων; Δεν έχουμε το δικαίωμα να είμαστε ευτυχισμένοι;».